Last news in Fakti

12 Декември, 2021 22:00 1 275 0

Сасуоло повдигна темата с оставката на Сари в Лацио

  • сасуоло-
  • лацио-
  • маурицио сари

Специалистът допусна шестата си загуба от началото на сезона с „римските орли“

Сасуоло повдигна темата с оставката на Сари в Лацио - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио допусна шестата си загуба от началото на сезона при гостуването си на Сасуоло, а това повдига сериозно темата с оставката на Маурицио Сари начело на тима.

Матия Джакани даде ранен аванс за „римските орли“, но Доменико Берарди и Джакомо Распадори направиха пълен обрат за домакините в средата на втората част.

„Столичани“ дори имаха възможност да изиграят последните няколко минути с човек повече, тъй като Каан Айхан бе изгонен с директен червен картон в 87' и то само няколко минути, след като се появи на терена.

Поражението свлече Лацио до 9 място, а завръщането в евротурнирите догодина изглежда далечна мечта на този етап.

Сасуоло на свой ред навлезе в най-добрата си форма от началото на сезона и вече се стабилизира в средата на класирането, за да мисли за нещо повече в наближаващия пролетен полусезон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА