Last news in Fakti

13 Декември, 2021 19:30 2 083 6

Фен на Верстапен увековечи успеха му с татуировка (СНИМКА)

  • formula 1-
  • макс верстапен-
  • татуировка

Любовта на запалянковците е незаменима

Фен на Верстапен увековечи успеха му с татуировка (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Датата 12 декември 2021 г. ще се помни доста дълго от почитателите на Formula 1 в Нидерландия, тъй като това бе денят, в който Макс Верстапен спечели първата си титла с невиждана до сега драма. Един запалянко обаче реши да увековечи този ден с татуировка в чест на нидерландския пилот, научихме от БГНЕС.

Мъжът изписа на крака си №33 с венци около него и въпросната дата, за да си спомня вечно за този незабравим ден.

Мнозина смятат, че с този успех на Верстапен идва ред на нова ера в моторните спортове, защото прекалено дълго Люис Хамилтън доминираше в надпреварата и едва не подобри рекорда по титли на Михаел Шумахер.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    15 9 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ТИ МАКС...ТАКОВА ШОУ НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ ОТ МНОГО ГОДИНИ...БЛАГОДАРЯ...

    Коментиран от #2

  • 2 Ицо

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ръмпези":

    Шоу.....?!? По-скоро пародия. От 30 години гледам моторни спортове, по голяма тъпня от това, което видях вчера не бях гледал!
  • 3 Любопитно ми е

    5 4 Отговор
    дали тъмнолилавите фенове на тъмнозеления с мерца ще си татуират лика му по телата си... Не за друго, ами контраста не е много отчетлив... 😎
  • 4 Косе Босе

    0 3 Отговор
    Парадоксите в този финал минаха границите:
    1-До 5тата обиколка преди края Хамилтън води с 16 сек.преди претендента без да е сменил гуми-за всички състезанието бе решено-Хамилтън печели и поставя нов рекорд по спечелени купи!!!
    2-Започват парадоксите?
    - Кола се забива с ниска скорост в стената?-при повторението се видя че ситуацията е за начинаещ,но тя пренарежда състезанието-изчиства преднината на Хамилтън пред вторият,и забележете цели 16сек,при положение че титлите се решават за стотни от сек.
    -при влизането на колата за сигурност Редбул сменят гумите Мерседес не?.Следва въпрос на Хамилтън който изтича от радио ефира защо не му сменят гумите-тишина от менажера на Мерседес-Хамилтън вече е предаден от своите-жалко,колко жалко!!!
    -Колата за сигурност върти с бавна скорост цели 3.5 обиколки под предлог колите да се подредят по позициите от последната обиколка на катастрофата-дали е така?
    - Колата на сигурността се оттегля в последната обиколка преди по правилник колите да са с позиция от обиколката по време на катастрофата -претендента за титлата да е зад водещият на 4та позиция/след цели 3 коли които трябва да бъдат изпреварени за 1 обиколка-мисия
    невъзможна?/ При условие че колите не са подредени,колата за сигурност трябваше да пресече финала с следващите я коли и състезанието да приключи "джентълментски"-явно то бе пре-дрешено?
    3-Така събрани обстоятелствата и с толкова много "случайности" състезанието от решено за Хамилтън водещ с 16 сек пред пр

    Коментиран от #5

  • 5 Дедо

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Косе Босе":

    Ми Тото що не извика Хамилтън в бокса?Люис и при виртуалната кола за сигурност и после при реалната такава попита защо не влиза в пита!Водеше достатъчно комфортно а стратезите на Мерцедес се провалиха!Сега се жалват,но грешката си беше изцяло тяхна!И смятам че е обидно за 7-кратен световен шампион да се опитват да му осигуряват титла служебно!...Има и следващ сезон!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.