Last news in Fakti

15 Декември, 2021 21:00 1 633 2

Боксът се услади на Джейк Пол и той няма намерение да се връща към YouTube

  • логън пол-
  • тайрън уудли

Американецът официално е напът да се утвърди, като величина в професионалния спорт

Професионалният спорт по традиция е считан за забранена зона за любители, които са си изкарвали прехраната по друг начин, но Джейк Пол изглежда е напът да разчупи стереотипите. Той обяви пред Reuters, че не възнамерява да се отказва от бокса и дори няма намерение да се завръща към YouTube, като основен източник на приходи за доскорошния влогър.

Искам да променя спорта завинаги“, каза Пол в навечерието на реванша си с Тайрън Уудли.

Американецът едва не се сби с брата на Тайсън Фюри - Томи, но британецът получи контузи преди няколко седмици и се оттегли от двубоя.

Винаги ще съм тук, за да помагам по някакъв начин за развитието на спорта, независимо дали ще се бия или не“, допълни още влогърът.

24-годишният Логън Пол излиза на ринга срещу Уудли на 18 декември, като отново се очаква срещата да събере десетки милиони зрители пред екраните по целия свят.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пиши на български

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "James 🇺🇸":

    Пич нищо не ти се разбира на мандарина. Нямаш място тук.