Last news in Fakti

19 Декември, 2021 09:42 7 690 2

Джейк Пол "приспа" Уудли със страховит удар (ВИДЕО)

  • джейк пол-
  • тайрън уудли-
  • нокаут

Мачът се развиваше в мудно темпо и по нищо не личеше, че предстои такава изненадваща развръзка в 6-ия рунд

Джейк Пол "приспа" Уудли със страховит удар (ВИДЕО) - 1

Джейк Пол спечели по безапелационен начин и реванша срещу Тайрън Уудли. Двамата се изправиха един срещу друг за втори път през годината в 8-рундов боксов мач. Този път битката се проведе в "Амали Арена" в Тампа, Флорида, но победителят отново бе интернет сензацията Пол, който този път нокаутира съперника си в 6-ия рунд.

Всъщност обаче срещата не предложи твърде много емоции за зрителите. Двамата бойци действаха доста хаотично, като постоянно влизаха в клинчове и си вкарваха нечисти удари зад главата. В един момент от трибуните дори се чуха освирквания заради скучната битка.

В 3-ия рунд, при един от поредните клинчове, Уудли удари с рамо Пол в главата и му направи аркада. След това 39-годишният ММА боец опита атака, но тя не бе особено ефективна.

Друг любопитен момент бе в следващия 4-и рунд, когато при един клинч Уудли се поувлече и опита да хвърли съперника си на земята, като съдията трябваше бързо да се намеси и да направи забележка на "Избрания".

Мачът обаче продължаваше да се развива в мудно темпо и по нищо не личеше, че предстои такава изненадваща развръзка в 6-ия рунд. Тогава от нищото Джейк Пол издебна момент, в който Уудли свали гарда за секунда и моментално му нанесе мълниеносно дясно кроше, с което буквално го "приспа" в нокаут.

Така "Проблемното дете" продължи победната си серия на боксовия ринг, записвайки 5-и успех от 5 мача, 4 от които с нокаут. За Уудли пък това бе втора загуба в боксов мач и общо 5-а поредна, ако броим и тези в ММА. Той няма победа вече 3 години.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мммм даааа

    7 2 Отговор
    Изглежда малко нагласена работа. Единият замахна, а другият баш тогава си свали гарда.

    Коментиран от #2

  • 2 До домошарят -флегматик

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Мммм даааа":

    Един такъв нокаут размества мозъчната течност и скъсява живота. Никой боксер не би продал за пари старостта си. Но ти си хейтвай.