Last news in Fakti

15 Декември, 2021 22:30 1 786 0

Барса и Юве се наредиха за разжалвания капитан на Арсенал

  • пиер-емерик обамеянг-
  • арсенал-
  • ювентус-
  • барселона

И двата гранда изпитват трудности с намирането на нов водещ реализатор

Барса и Юве се наредиха за разжалвания капитан на Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Пиер-Емерик Обамеянг изглежда със сигурност ще напусне Арсенал, след като официално му бе отнета капитанската лента от Микел Артета и дори бе изваден от състава за дербито с Уест Хям. Това запали червена лампа в скаутските звена на Ювентус и Барселона, където имат отчайваща нужда от класен голмайстор от началото на сезона.

Испанското издание Sport твърди, че „каталунците“ и „бианконерите“ подготвят оферти за габонеца още през януари, защото целите пред двата клуба започват все повече да се отдалечават с оглед липсата на достатъчно попадения.

Обамеянг може и да не е най-дисциплинираният играч на света, но със сигурност е един от най-успешните голмайстори в Европа през последните десетина години.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА