Last news in Fakti

16 Декември, 2021 12:07 1 171 3

Кирил Десподов записа впечатляващо постижение през годината

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • футбол

Капитанът на България бе на високо ниво в най-тежките мачове за Лудогорец и националния тим

Кирил Десподов записа впечатляващо постижение през годината - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Лудогорец - Кирил Десподов, записа най-силната година в своята кариера. Нападателят стана шампион на България с Лудогорец, спечели Суперкупата, игра плейоф в Шампионската лига и взе участие груповата фаза на Лига Европа. И още нещо доста впечатляващо - Десподов взе участие в 42 гола на неговия тим през 2021 година - 15 попадения и 27 асистенции. Безспорно през тази година Десподов е без конкуренция, тъй като няма друг роден футболист с подобни показатели.

Капитанът на България бе на високо ниво в най-тежките мачове за Лудогорец и националния тим. За "орлите" блестеше в двубоите с Олимпиакос, Мура и Мидтиланд. Срещу Италия пък бързоногият нападател изигра един от най-силните си мачове. Не бива да забравяме и срещата за Суперкупата срещу ЦСКА , когато Десподов разпиля защитата на "червените" и се отличи с четири асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 0 Отговор
    Ковачев сега моля те напиши как се представи Десподов в Каляри , колко гола отбеляза и колко асистенции има?
  • 2 Stoich

    2 1 Отговор
    Лудогорец не е български отбор.
  • 3 ⚜️Просветен⚜️

    2 0 Отговор
    В царството на слепите , едноокия е цар!!! Но това далеч не е препоръка , нали ? Космонафта си е платил предколедно за малко лустро по медиите.