Last news in Fakti

16 Декември, 2021 13:31 1 983 3

Ето как футболен клуб в Англия финтира "зеления сертификат"

  • карлайл юнайтед-
  • футбол

Карлайл взеха решение да намалят капацитета на стадиона си до 9999 души, като по този начин, присъстващите на стадион „Брънтън Парк” няма да бъдат задължени да представят каквито и да е здравни документи

 Ето как футболен клуб в Англия финтира "зеления сертификат" - 1

Английският футболен клуба Карлайл Юнайтед, който се състезава в третото ниво на местния футбол – Лига 2, намери интересен начин да заобиколи въведените нови правила в страната за борба с коронавируса.

Според тях, за всяко събитие с повече от 10 000 души, всеки присъстващ трябва да представи „зелен сертификат”, за да бъде допуснат в залата или стадиона.

Поради тази причина, от Карлайл взеха решение да намалят капацитета на стадиона си до 9999 души, като по този начин, присъстващите на стадион „Брънтън Парк” няма да бъдат задължени да представят каквито и да е здравни документи.

По принцип съоръжението може да побира до 18 000 души, но докато траят мерките в Англия, на домакинските срещи на Карлайл ще могат да присъстват не повече от 10 хил. фенове.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    17 1 Отговор
    На всяко действие, има равно по големина , и обратно по посока противодействие - закон на Нютон !
  • 2 БГ681

    12 1 Отговор
    Никой не желае това робство със сертификатите
  • 3 Браво!

    5 0 Отговор
    Тия са българи, баце! 🙂