16 Декември, 2021 22:00 1 008 4

Антъни Иванов не успя да се качи на почетната стълба във финала на Световното

  • антъни иванов-
  • алберто рацети

Българинът остана шести на 200 м. бътерфлай

Антъни Иванов не успя да се качи на почетната стълба във финала на Световното - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Иванов остана шести в най-трудната дисциплина на Световното първенство по плуване в Абу Даби, научихме от Sportal.

Българинът даде време от 1:51.62 минути на 200 м. бътерфлай, оставайки далеч от почетната стълба, макар и за четвърти път да взема участие във финалното плуване.

Световната титла отиде в ръцете на Алберто Рацети от Италия, който преплува дистанцията за 1:49.06 минути. След него останаха Ное Понти от Швейцария и Чад Льо Кло от Южна Африка.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уйдурман

    1 4 Отговор
    Еххх, жалко наистина, обаче като пиша критики ме триете, а да пиша нещо хубаво, засега нямам повод! Може би утехата е, че не се предава и си знае своето, но си ЛИЧИ, че нищо повече не може да направи! Тоя залязва! Трябва някаква много отчаяна химия да вземе, че да направи едно последно пуване и да си ходи...

    Коментиран от #4

  • 2 Българин

    7 1 Отговор
    да се наричам - първа радост /ли е?/за него...
    Антъни Иванов: "Няма да се връщам в България. Америка ми дава повече възможности "
  • 3 Посейдон

    1 1 Отговор
    Защото е гей!
  • 4 Залязва казвяш6

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Уйдурман":

    Химия и т.н. да де на е национален рекордиор...и скоро Теди рекорди няма да се подобрят. Само заради това е голям българин. А ти сополанко...какво си допринесъл за националното самочувствие