Last news in Fakti

17 Декември, 2021 14:42 1 242 3

Продължават призивите за спирането на Висшата лига

  • еди хау-
  • нюкасъл юнайтед-
  • нюкасъл-
  • висша лига

Според Еди Хау най-справедливо ще бъде първенството да бъде прекъснато, за да не бъдат ощетявани някои тимове с липсата на основни играчи

Продължават призивите за спирането на Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау стана поредният специалист, който коментира случващото се във Висшата лига и множеството отложени срещи заради коронавируса.

Според него, най-справедливо ще бъде първенството да бъде прекъснато, за да не бъдат ощетявани някои тимове с липсата на основни играчи. Хау също смята, че не е правилно едни отбори да играят, а други да почиват заради отложените срещи.

„Не мисля, че искаме половината мачове да се играят, а другата половина не. Лигата наистина губи, що се касае до изиграните мачове. Когато започнеш да губиш играчи заради коронавирус, то тогава състезанието става малко несправедливо и не мисля, че някой иска да гледа това”,сподели Хау.

„Трябва да бъде взето решение, което да гарантира почтеността в първенството. Мисля, че сме на ръба. Хората искат да гледат справедлива лига, а не разлика в мачовете и липсващи играчи. Много искам да продължим по програма, но благосъстоянието на играчите и феновете е на първо място”, каза още специалистът.

Подобно мнение изказа и наставникът на Арсенал Микел Артета.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    1 13 Отговор
    Според него, най-справедливо ще бъде първенството да бъде прекъснато, за да не бъдат ощетявани някои тимове с липсата на основни играчи. А в България не искат да наложат локдаун от първи януари. Заболелите се увеличават и починалите също. Но Кирето се кефи на разговорите с Урсула.
  • 2 въпросче

    7 2 Отговор
    Госпожа фон дер Лайен завършила ли е университета в Харвард?
  • 3 Ели Енчева

    3 4 Отговор
    Какво и кое е завършила Урсула фон дер Лайен,не знам,ама какво е свършила и какво ще свърши е по-важното.