Last news in Fakti

18 Декември, 2021 11:34 967 1

Спешна среща между клубовете от Висшата лига

  • английска висша лига-
  • среща-
  • висша лига-
  • премиър лийг-
  • covid-19

Причината, разбира се, е проблемите, които създава COVID-19

Спешна среща между клубовете от Висшата лига - 1

Клубовете от английската Висша лига ще се съберат на заседание в понеделник, за да дискутират проблемите, причинени от коронавируса в последните седмици, съобщават британските медии, след като девет мача от елита вече бяха отложени.

Челси и Ливърпул играха без основни футболисти срещите си в четвъртък, а Тотнъм, който е сред най-засегнатите отбори и има 13 заразени с коронавирус, не е участвал в мачове от 5 декември.

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард заяви, че треньорите и футболистите ще проведат отделни срещи през следващата седмица, а редица президенти на клубове призоваха за изясняване на правилата за отлагане на мачове.

"Има доста притеснения и много въпроси без отговор. Това е причината да се съберем на заседание. Надявам се, че тогава ще има повече яснота. Капитаните също ще имат възможност да говорят по темата и да дискутират какво е най-добре да се направи в подобна ситуация", коментира Джерард.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой казваха

    0 2 Отговор
    Гледайте англичаните, набодоха се и забравиха, че има хобит. Всички които се набодоха масово до средата на годината вече говорят за изключително ефективните (за 2 мевеца) трети и четвърти бод. Почнаха даже и децата на 5 години...