Last news in Fakti

18 Декември, 2021 16:26 7 162 4

Бивш световен шампион издаде, че преговаря за бой с Кубрат Пулев

  • джоузеф паркър-
  • кубрат пулев

"Водим разговори с Кубрат за мач догодина, изпитвам респект към него, срещали сме се много пъти", каза Джоузеф Паркър

Бивш световен шампион издаде, че преговаря за бой с Кубрат Пулев - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Българският боксьор Кубрат Пулев може да се изправи срещу бившия световен шампион в тежка категория Джоузеф Паркър през следващата година. Това разкри новозеландецът пред bTV.

"Водим разговори с Кубрат за мач догодина, изпитвам респект към него, срещали сме се много пъти. За последно се видяхме в Лас Вегас. Кариерата му е впечатляваща", сподели Паркър преди предстоящия си реванш с британеца Дерек Чисора. "Знам, че в България Кубрат е на особена почит. Въпреки това съм готов да дойда и да се боксирам с него в София. Бил съм в Сърбия, но никога в България", допълни Паркър.

Наскоро Кобрата обяви, че се е прицелил в нов мач за световната титла, а сред потенциалните му следващи съперници са бившите световни шампиони Дионтей Уайлдър и Анди Руис. В края на миналия месец пък един от промоутърите на Пулев - Ивайло Гоцев разкри, че се водят разговори с екипа не един от силните британски боксьори Джо Джойс. Джойс все още няма загуба в професионалния бокс.

Кубрат Пулев не се е качвал на професионалния ринг от 12 декември 2020, когато бе нокаутиран от световния шампион по това време Антъни Джошуа. Единствената друга загуба на Кобрата в 30 мача е от Владимир Кличко.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нико

    10 0 Отговор
    БРАВО . Бизнеса трябва да се развива , независимо къде с кого и как . Нали е КАпитализъм .
  • 2 сульо пулев

    8 1 Отговор
    През 2016г. Пулев наби Дерек Чисора.Хм,чудна работа!
  • 3 дон кинг

    8 1 Отговор
    Пулю да наблегне на спринта че тоя прави много тежки нокаути.
  • 4 Гринго

    1 0 Отговор
    Стига с тоя Пульо.
    Стига цирк .