Last news in Fakti

19 Декември, 2021 17:05 3 814 4

Еди Хърн попари надеждите на боксовите фенове у нас

  • еди хърн-
  • джоузеф паркър-
  • кубрат пулев

Мениджърът на Джоузеф Парк изреди много боксьори, срещу които може да се изпревари довереникът му, но Кубрат Пулев не бе един от тях

Еди Хърн попари надеждите на боксовите фенове у нас - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Един от най-влиятелните боксови мениджъри в света в момента – Еди Хърн, отписа възможността Кубрат Пулев да се изправи срещу Джоузеф Паркър. Бившият световен шампион на WBO в тежка категория сам призна пред bTV, че се водят разговори в тази посока и няма нищо против срещата дори да се проведе в София.

След победата на Паркър над Дерек Чисора в събота вечер в Манчестър обаче, ситуацията може да придобие и друг развой. Хърн е категоричен, че новозеландецът трябва да се насочи към мач, който да го изкачи до претендентско място №1 в класациите на някои от поясите.

„В момента Джоузеф се намира в страхотна позиция. Може да получи елиминационен мач за IBF с Хъргович. Друга опция пред него е Анди Руис, както и Уайлдър или пък Ортис. Паркър се намира точно в този списък. Трябва му победа над някое от тези момчета, за да атакува отново световния връх“, заяви Еди Хърн след галавечерта в Манчестър, цитиран от boec.bg.

Мениджърът дори вярва, че Паркър може да проведе двубой с Дилиън Уайт. По думите му обаче, такъв мач ще се осъществи само ако британецът спечели титлата на WBC срещу Тайсън Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йеронимус БОШ

    13 1 Отговор
    Това трябва да е някаква шега ! Нашият юнак имаше цели 2 шанса да се бие за титлата и успя тотално да се провали. Беше бит , пребит , а на моменти се държа и като клоун. Какво повече може да иска ? Освен да се бие в разни комедийни псевдо-срещи с кого ли не.......

    Коментиран от #4

  • 2 Николай

    2 0 Отговор
    Дайте да Ви пиша боксовите статии. Пълна трагедия.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хаха

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Йеронимус БОШ":

    Добро утро хейтъри. Обичам ви. Пишете срещу най добрия боксер на България. Не забравяйте, че винаги българите са подливали вода на България.