Last news in Fakti

20 Декември, 2021 10:25 874 4

Мъри Стоилов набелязал офанзивен полузащитник от Балканите

  • станимир стоилов-
  • левкси-
  • селекция-
  • трансфери

На този етап Левски има три сигурни попълнения

Мъри Стоилов набелязал офанзивен полузащитник от Балканите - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е набелязал за трансфер и офанзивен полузащитник, пише "Тема Спорт". Въпросният играч е от Балканите. Освен като плеймейкър той може да бъде ползван и като ляво крило. В момента зад нападателя в "синята" единайсеторка играе Борислав Цонев, а по левия фланг на нападението е Здравко Димитров.

На този етап Левски има три сигурни попълнения. Договори с клуба подписаха 25-годишният централен защитник Ноа Сонко Сундберг и връстникът му Цунами. Двамата идват на "Герена" като свободни агенти, а контрактите им влизат в сила от 1 януари.

Сундберг е роден в Швеция, но е национал на Гамбия. Той е в разширения списък на селекцията и най-вероятно ще участва за Купата на Африка. Ако това се случи, той ще пропусне част от подготовката.

Бразилецът Цунами ще се яви за първото занимание на 3 януари. А заедно с него трябва да е и нападателят Велтон. Двамата бяха съотборници в третодивизионния Ботафого-ПБ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питам

    6 2 Отговор
    С какво ще ги купува тези футболисти? С трици или със волни пожертвования от феновете?

    Коментиран от #3

  • 2 рамбо

    5 2 Отговор
    тия нямат пари да си купят тоалетна хартия, той играчи набелязва?!
  • 3 Свободни агенти

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "питам":

    Играчите са без пари сякаш Цецка Етрополска не знае това??? Иначе медиите пишат всякакви простотии, първо да кажат името веднага ще се разбере дали има истина или не. Иначе да като пост Левски търси точно такъв играч.
  • 4 Банкя

    4 1 Отговор
    Освен да поканят Боко, той е офанзивен и тъкмо е свободен от други всенародни дела. Веднага ще им пристане, че и без пари