Last news in Fakti

15 Декември, 2021 14:43 1 340 10

Мъри: Левски не изостава много от Лудогорец и ЦСКА

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • лудогорец-
  • цска

До началото на подготовката ще успеем да се справим с поне още един играч и естествено, оттам нататък всичко е в сферата на мечтите колко ще можем да добавим

Мъри: Левски не изостава много от Лудогорец и ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще привлече само още едно попълнение през зимния трансферен прозорец, това разкри треньорът на „сините“ Станимир Стоилов. Пред NOVA специалистът говори за това колко според него е изостанал Левски от лидерите в класирането Лудогорец и ЦСКА.

"Сините“ вече осъществиха два входящи трансфера, привличайки защитниците Ноа Сонко Сундберг и Вендерсон де Фрейтас Соарес – Цунами.

"До началото на подготовката ще успеем да се справим с поне още един играч и естествено, оттам нататък всичко е в сферата на мечтите колко ще можем да добавим. Един, ако добавим, добре, отлично. Втори пък вече става супер, но съмнявам се, че ще можем това да си го позволим", заяви Стоилов пред NOVA.

На въпроса колко е разликата между отборите, които се борят за титлата и Левски, Стоилов отговори така:

"Формата, която демонстрираха водещите ни отбори Лудогорец и ЦСКА не беше впечатляваща, така че заради това мисля, че Левски не изостава много от тези отбори", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе ,

    11 1 Отговор
    Дръжте шестото място .. Може да има бараж .
  • 2 ⚜️Просветен⚜️

    4 5 Отговор
    Лесни не изостава , но не защото са много убави , а защото Луноходец и ЩЕКА са отвратително слаби , така че , не е голямо достойнство да не изоставаш много ! Банда неможачи !!! Само срам берем с такива !
  • 3 Мим33

    5 4 Отговор
    Вярно е,че ихрово нспоследъл Левски неизостава толкова,но лошото е ,че в началото много загубиха и от там изостават точково много,но ако се доберат до четворката ,ще е успех и евентоално бараж...

    Коментиран от #5

  • 4 ХиХи

    16 3 Отговор
    Не изоставали. Много се смях. Въобще имат ли представа на коя планета пасат. Редно е да се равняват с Враца , Пирин и др.
  • 5 Левскар

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "Мим33":

    От 3-тият Черно Море изоставаме на 6 точки. При положение че тръгнахме с четери загуби и в началото едвам събраха отбор от юноши плюс братя Цоневи какво повече? Отбора играе много добре, но трябва да се плащат редовно заплатите. Много правилно Мъри иска точно това. През пролета ако финансово всичко е наред ще бием чорбата. Дано да се паднем с тях за купата. Иначе ако има финансови неуредици нека да не се залъгваме в днешно време няма как отбора да е фокусиран на 100 процента.

    Коментиран от #7, #9

  • 6 Горбачов

    2 10 Отговор
    И двата отбора , Левски и ЦСКА отдавна не трябваше да съществуват! Комунизма падна ,да бяха ги заличили и тях. Циреи на з@дник@ на българския футбол. Свикнали да ги обгрижват и друг да им плаща масрафите!
  • 7 Мим33

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Левскар":

    Това имам в предвид и аз,че отначалото загубите ще ни тежат много и затова да се борят поне за бараж или купата евентоално.Дано успеят ...

    Коментиран от #8

  • 8 ха ха хаааа

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Мим33":

    Ако се паднете с Чорбата , ше биете ... Неколко пъти център ...
  • 9 Абе

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Левскар":

    Що ги защитаваш, като знаеш че и чеп за зеле не става от тия? Абе Цоневи и Краеви да не са ти нещо баджанаци на тебе, я кажи. Сега люскат и пият по дискотеките, ние ще се лъжем тука, че уж футбол са били играли някога. Я бягай от тука, шегаджийник. Не че другите ни футбалерини играят нещо, ама пък тия хептем са резил.
  • 10 Ttrs

    0 2 Отговор
    Тоя не е добре с главата.