Last news in Fakti

21 Декември, 2021 14:58 1 322 6

Футболен агент към клубовете: Ограничават правата ви и ви слагат белезници!

  • бфс-
  • петьо костадинов-
  • клубове-
  • конгрес на бфс-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

Полагането на подпис под такъв ограничаващ правата ви документ и усложняващ статута на собствения ви клуб, и евентуално решение на съда за провеждане на извънреден конгрес, не ви прави автоматично делегат на конгреса

Футболен агент към клубовете: Ограничават правата ви и ви слагат белезници! - 1
Снимка:

Известният футболен агент Петьо Костадинов продължи да оказва специализирана помощ на клубовете, които са подписали разпространените от екипа на Димитър Бербатов декларации за упълномощяване на правна кантора. Така те се лишат от каквито и да било бъдещи самостоятелни действия. При това с нотариална заверка, пише БЛИЦ.

Ще обърна внимание на имащите право на подпис от клубовете, подписали и заверили пред нотариус предложената им декларация-пълномощно от екипа на Бербатов, в полза на конкретна адвокатска кантора следното:

1. Прочетете насаме още веднъж документа, който сте подписали и верифицирали чрез нотариус;

2. Имате право да подпишете такъв документ;

3. При конкретно развитие на хипотетичен извънреден конгрес и съгласие с всичко по време на неговото провеждане, а "кантората не", вие вече сте с ментални белезници. Защото сте упълномощили конкретна кантора да обжалва. И от ваше име. Лишили сте се от конкретно право. И не само от него;

4. Полагането на подпис под такъв ограничаващ правата ви документ и усложняващ статута на собствения ви клуб, и евентуално решение на съда за провеждане на извънреден конгрес, не ви прави автоматично делегат на конгреса. Следва да сте спазили процедурата по избора на делегат, като следвате точно собствения си Устав, Уредба. Които сте депозирали в БФС. Изискване, за да бъдете член.
ЩЕ ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ! СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЪН ТОВА БФС

    9 11 Отговор
    Статуквото се опитва да си запази кокала! Вън това БФС! Всички видяха че футбола ни затъна с тях! ПОДКРЕПА ЗА БЕРБАТОВ ИЛИ КОЙТО И ДА Е, ЗА ПРОМЯНА ВЪВ ФУТБОЛА НИ! Нов изпълком, нов президент и нови съдийски комисии!

    Коментиран от #2

  • 2 123

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪН ТОВА БФС":

    Я па ти! :) Подкрепа за Берболина :) Ние предпочитаме хора с Българско самосъзнание, а не Златотърсачки :)
  • 3 кб13

    6 6 Отговор
    Този тарикат от Софрониево и зам.полит от Търново, който е обсебил глупака Емил Костадинов се мъчи да спаси управляващите футбола и най-вече разградската гмеж.
  • 4 Гйхиийъ

    7 3 Отговор
    Бербетоф е лицето на измамата, на измяната!

    Коментиран от #5

  • 5 Факт

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гйхиийъ":

    Всички са мошеници. То ако един не ламтеше до лудост за пари, досега дс сме имали поне един свестен политик.
  • 6 Историк

    3 0 Отговор
    Полковника, известен еничар,