Last news in Fakti

19 Декември, 2021 11:44 1 914 7

Бербатов даде съвет на пренебрегван в Ман Юнайтед

  • димитър бербатов-
  • антони марсиал-
  • манчестър юнайтед

"Не съм изненадан, че Марсиал иска да напусне Манчестър Юнайтед. Той е здрав и е готов да играе, но не получава никакви игрови минути", заяви Бербо

Бербатов даде съвет на пренебрегван в Ман Юнайтед - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, коментира последните събития в Манчестър Юнайтед и изказа мнение относно ситуацията с Антони Марсиал. Французинът не получава шанс за изява, поради което е спряган за трансфер през зимата.

"Не съм изненадан, че Марсиал иска да напусне Манчестър Юнайтед. Той е здрав и е готов да играе, но не получава никакви игрови минути", заяви Бербо.

"Марсиал е добър футболист и много други отбори биха се радвали да го имат, но го съветвам първо да отиде в офиса на Ралф Рангник и да сподели недоволството си. След подобен честен разговор с треньора, играчът ще знае точно в какво положение е и ако не му харесва, ще поиска трансфер", сподели Бербатов в колонката си за Betfair.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Президент

    9 7 Отговор
    Бербатов това му е новата работа да дава акъли от дивана😊. Не му се работи евентуслно би се прежалил само за президент.
  • 2 Го4о

    4 4 Отговор
    Бербатов има голям опит, защото е пренебрегван навсякъде където се е промъкнал! След Бербатов нито един българин няма да може да "пробие" на острова през следващите 100 години!

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Луд

    5 2 Отговор
    Какво работи в момента Бербатов.И по принцип предателите не ги обичаме

    Коментиран от #5

  • 5 Мързели

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Луд":

    Бербатов работи инфлуенцър😊. Само се явява по медиите и какзва какво щял да свърши. Стилиян Петров пък е в Англия играе футбол на мслки вратички и дистанционно дава акъл. Мартин Петров също е в Англия търси млади банкерки. Тези тримата казват трябва да се работи да се работи а 5 години нищо не са свършили за БГ футбола. Ако не са президенти другото е под достойнството им.
  • 6 Не съм изненадан,

    2 1 Отговор
    че те оставиха на пейката срещу Барса на втория финал на ШЛ! В първия финал се скъса да се лигавиш и да пропускаш, по даваше когато трябваше да стреля, стреляше, когато нямаше добра позиция! Затова Съра правилно те остави на пейката, защото много вирна носа и се помисли за незаменим! Сега само коментариш един клубовете, в които лапаше милионите! Защо не коментираш Тотнъм,Фулъм Леверкузен, ЦСКА, ПАОК, Монако както и индийския Керала?
    Тръгнал на Мързиал акъл да дава, по-голяма дупка е от тебе! Айде гледай си БФС, че там все още не си се изложил достатъчно, не че перуката е цвете...
  • 7 Розови фенски очила

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Го4о":

    Влюбен ли си в Бербата!?! Затова ли не виждаш, как любимия ти се излага с тъпи слагачески изказвания!