Last news in Fakti

21 Декември, 2021 21:00 2 017 9

БФС удари ЦСКА с най-тежката си глоба от началото на сезона

  • цска-
  • лудогорец-
  • българска армия

Феновете на „армейците“ донесоха нова санкция на любимия си клуб

БФС удари ЦСКА с най-тежката си глоба от началото на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА получи най-тежкото наказание от БФС от началото на сезона след мача си с Лудогорец, завършил 1:0. Причината отново са невъздържаните реакции на феновете на „червените“ по време на дербито с първенеца в класирането.

Клубът от „Българска армия“ ще трябва да плати глоба в размер на 40 800 лв. и да изиграе следващия си домакински мач пред празни трибуни.

Списъкът с глобите е изключително дълъг, като включва нараняване на служебни лица с бомбички и факли, употреба на пиротехника и въвличане на официални лица в свадата между футболистите в края на мача.

От Лудогорец дори възнамеряват да заведат дело, след като служители на клуба пострадаха при инцидентите край пистата.

Карло Мухар ще получи глоба от 300 лв. за червения си картон, Стойчо Младенов ще трябва да плати 600 лв. за коментарите си след мача, а кондиционният треньор Кирил Динчев ще остане извън терена за 1 мач и ще плати 1200 лв.

Мавис Чибота от състава на Лудогорец пък е единственият санкциониран от Дисциплинарната комисия с 1000 лв., тъй като също бе инициатор на агресията край тъч-линията.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 валери

    9 1 Отговор
    Оставка!

    Коментиран от #5, #8

  • 2 Брад

    7 7 Отговор
    Е защо клуба ще плаща да си искат парите от гъмените, не е ли така.
  • 3 Боби Михайлов

    11 19 Отговор
    БФС е наказало отбора от Ловеч, който сложи тире и се премести в София на стадиона без WC. Гриша Ганчев плаща, той обеща да ги издържа!
  • 4 ЕДИН ОТ КУТИЯТА

    11 4 Отговор
    РАДВАМ СЕ ЧЕ СЪМ СЕЛЯНИН А НЕ ДИВАК ОТ СОФИЯ
  • 5 Мафия БФС

    23 6 Отговор

    До коментар #1 от "валери":

    БФС е мафия! Оставка веднага! Обслужват вече над десет години интересите на един дерибей, без да се интересуват от футбола в България! Снощи са получили заповед да ударят по ЦСКА, как така ще си позволяват да побеждават отборчето му?!?

    Коментиран от #6

  • 6 Ти сериозно ли

    15 12 Отговор

    До коментар #5 от "Мафия БФС":

    Повтаряш на Стойчо Младенов простотиите. След това което направиха това е нищо. Просто БФС много ги жали българските клубове и затова само гамени ходят по стадионите. Кой нормален човек ще отиде на стадиона след този мач. Не 1 а 5 мача трябваше да ги накажат без публика да им дойде акъла в главата.
  • 7 Стоян Александров

    14 6 Отговор
    Никакво наказание. Ппзор отново за БФС. Ганчо и Петорчо пак после да лаят срещу позорното БФС. Михайлов ВЪН. БЕЗСРАМНИК. За това вадят от групата. Позор
  • 8 НАКО

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "валери":

    ТОВА БФС Е ПОЗОР!!! ФУРНАДЖИЕВ, ПОПОВ , КУЧЕВ, КАМЕН КОСТАДИНОВ И СИЕ ДА СИ ПОДАВАТ ОСТАВКИТЕ САМИ, ЗАЩОТО МАРТ МЕСЕЦ НА КОНГРЕСА ЩЕ БЪДАТ ПОЗОРНО ИЗГОНЕНИ ОТ ФУТБОЛЪТ НИ ЗАВИНАГИ ! МИСЛЯТ СИ, ЧЕ ВСИЧКО Е ОЩЕ ПО СТАРОМУ И ЩЕ ГИ ТЪРПИМ !
  • 9 Бай шукар

    0 1 Отговор
    Е па перфектно абе направо шукар