Last news in Fakti

23 Декември, 2021 09:35 1 114 4

Спас Делев разтрогва с Арда и минава прегледи в Лудогорец

  • спас делев-
  • лудогорец-
  • арда

Ако всичко мине по план той ще парафира с “орлите”

Спас Делев разтрогва с Арда и минава прегледи в Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец е на крачка от ново попълнение. Футболистът на Арда Спас Делев се е разбрал с българския шампион. Днес нападателят ще разтрогне своя договор с кърджалийци и след това ще премине медицински прегледи в Разград.

Ако всичко мине по план той ще парафира с “орлите”. Така Делев ще стане второто зимно попълнение на Лудогорец след бразилското крило Сеара Рик.

Други двама футболисти на Арда също гледат към изхода. Това са вратарят Иван Караджов и Иван Коконов. До раздялата с ключови имена в Арда се стигна след драстичното орязване на бюджета на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДелиОрмана

    8 1 Отговор
    хаха, ма тва верно ли, ко става с много милионната селекция на Домусови ???? смях !!!
  • 2 Али Баба

    6 2 Отговор
    Щом взимат Делев значи свършват
  • 3 един от многото

    5 3 Отговор
    Спасчо , камъка си тежи на мястото! В Арда се чувстваш добре и играта ти върви. По принцип си лимитиран играч и никога не можеш надхвърли себе си , за няколко сребърника повече се затриваш по най глупавия начин , което между впрочем е напълно нормално и естествено за теб!

    Коментиран от #4

  • 4 Стоян Александров

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "един от многото":

    Пишеш абсолютни глупости... Помисли малко поне