Last news in Fakti

21 Декември, 2021 21:30 994 3

Лудогорец представи бразилец за първото си зимно попълнение

  • лудогорец-
  • рик джонатан лима мораис-
  • сеара

„Орлите“ стартираха веднага със селекцията си след последния мач за годината

Лудогорец официално представи 22-годишния Рик Джонатан за първото си зимно попълнение, като така контингентът от бразилци в тима нарасна до 5 души.

Дясното крило пристига от тима на Сеара срещу €800 хил. за период от 2 години и половина по неофициална информация, като това е първият му трансфер зад граница.

Рик има 53 мача зад гърба си, в които е вкарал 6 гола и е направил 2 асистенции.

Трансферът ми в Лудогорец е голяма крачка напред в кариерата ми. Отборът е добре познат в Бразилия, както заради сънародниците ми в него, така и заради успехите в Европа. Мечтата ми е да играя в Шампионската лига“, бяха първите му думи, след като облече фланелката с №73 на гърба.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 E aí galera?

    5 0 Отговор
    Дайте малко развитие и изява на Българските спортисти-ФУТБОЛИСТИ,политиката трябва да е 3ма българи и един бразилец.Накрая този отбор ще стане бразилски!CARALLO!!!
  • 2 братя Тъпосчиеви

    11 0 Отговор
    За 53 мача, Рик има 6гола и 2асистенции, Този има ужасна статистика, за какво ще му плащат по 30 000евро заплата???

    Коментиран от #3

  • 3 Киро побърканият глупак

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "братя Тъпосчиеви":

    А представи си как ще се задават, когато разберат, че са давали луди пари само за едно второ място, което дори шанс за ЛЕ не дава.