Last news in Fakti

22 Декември, 2021 20:00 1 358 3

Томи Фюри към Джейк Пол: Защо продължава да се бие с хора от UFC? Ако иска да е боксьор, да се бие с боксьори

  • томи фюри-
  • джейк пол

Младият британец не се е отказал от мача си срещу американеца

Тони Фюри не възнамерява да се отказва от идеята за двубой с Джейк Пол, въпреки че се отказа от мача им преди седмица поради контузия. Той дори хвърли нови нападки към американеца, задето продължава да си подбира бивши бойци от смесените бойни изкуства за опоненти.

Не разбирам какво се опитва да постигне, като предизвика хора от UFC. Нали искаше да е боксьор? Е, нека се бие с боксьори тогава“, каза Фюри пред Unibet Lowdown.

Малкият брат на Тайсън Фюри иска да уважи уговорката си с бившия влогър, като предлага боят им да се състои през март идната година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    2 1 Отговор
    Е ти що не излезе като си много ербап??

    Коментиран от #2

  • 2 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Щото уговорката е да падне!
  • 3 asda

    0 0 Отговор
    то мани че не се бие с боксъори ами се бие и с 15 години по-стари от него