Last news in Fakti

28 Декември, 2021 22:45 2 907 1

Опипват почвата за епична битка между Конър Макгрегър и Джейк Пол

  • конър макгрегър-
  • джейк пол-
  • дан харди

Бившата звезда на UFC Дан Харди вярва, че Макгрегър в момента е изграден като „Хълк“ и е уверен, че всяка битка с Пол би предизвикала огромен интерес

Опипват почвата за епична битка между Конър Макгрегър и Джейк Пол - 1
Колаж: boec.bg

Конър Макгрегър беше подкрепен да се изправи срещу Джейк Пол в боксова битка за огромна парична сума след неотдавнашното му увеличение на теглото, пише английският „Мирър“. Ирландската звезда демонстрира нова физика в тренировките, докато продължава възстановяването му от контузия на счупен крак, получена през юли, предава boec.bg.

Бившата звезда на UFC Дан Харди вярва, че Макгрегър в момента е изграден като „Хълк“ и е уверен, че всяка битка с Пол би предизвикала огромен интерес.

„Това би спечелило толкова много пари, че би било смешно. Имате две момчета, които имат своя собствена публика и публика, която също е огромна сама по себе си“, каза Харди пред „Ройтерс“. „Единственото нещо за мен би било разликата във физиката. Това е единственото нещо, което би повлияло на продаваемостта на битката, но след като Конър е толкова голяма личност и изглежда като „Хълк“ в момента, аз мисля, че определено е нещо, което може да се продава“, добави още той.

„Единственият проблем за Макгрегър или всеки друг боец ​​от UFC е да получи благословията на организацията да се състезава в бокса, а това не винаги е лесно. Това е така, защото UFC чувстват, че имат собственост върху стойността на марката на този човек. Макгрегър е страхотен пример – той вероятно нямаше да бъде същата марка, ако не премина през UFC. Мисля, че хората се интересуват повече от индивидите в битката, отколкото от това, за което всъщност се борят. Ако Джейк Пол се биеше с Конър Макгрегър, повече хора биха гледали това, отколкото титлата на UFC в тежка категория“, добави още Харди.

Въпреки това треньорът на Макгрегър – Джон Кавана призна, че „не е виждал“ никак призив на своя боец да се изправи срещу Пол на боксовия ринг. „Що се отнася до Конър срещу Джейк, честно казано никога не съм чувал това, въпреки че до мен са стигали някои много луди неща, но това никога не е било предлагано“, добави Кавана.

Появиха се и слухове, че сблъсъкът вече е договорен и срещата ще се състои през лятото на 2022 година. Дали ще видим тази битка за милиони, предстои да разберем!


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    3 1 Отговор
    Тия палячовци, никой ли не ги е коментирал?
    Конър вече свикна да го бият, тъй че за пари може да се потъркаля още малко!