24 Декември, 2021 19:56 7 718 8

Бивш шеф във Формула 1 с шокиращо изказване: Хамилтън приключи!

  • бърни екълстоун-
  • формула 1-
  • луис хамилтън

"Смятам, че няма да се състезава през следващата година“, каза Бърни Екълстоун

Бивш шеф във Формула 1 с шокиращо изказване: Хамилтън приключи! - 1
Снимка: БГНЕС

Бърни Екълстоун смята, че дните на Люис Хамилтън във Формула 1 са приключили, заради разочарованието от загубата на световната титла от Макс Верстапен в последната обиколка на "Яс Марина". Верстапен се възползва от възможността си в Абу Даби, когато при само една оставаща обиколка изпревари британеца, за да спечели първата си титла.

91-годишният Екълстоун е убеден след разговор с бащата на Хамилтън, че седемкратният световен шампион няма да се върне за сезон 2022 г., който започва в Бахрейн през март.

„Не мисля, че ще се завърне. Смятам, че няма да се състезава през следващата година“, каза бившият шеф във Формула 1 пред швейцарското издание "Blick".

„Разочарованието му от Абу Даби е твърде голямо и аз го разбирам. Сега е със 7 титли – колкото и Михаел Шумахер. Това е идеалният момент да се насочи към модата“, заяви британецът.

„Преди няколко дни говорих с баща му и веднага разбрах, че той не иска да говори за бъдещето на сина си. Продължихме разговора с бизнес теми“, завърши Екълстоун.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ганю

    35 9 Отговор
    какво долно същество може да бъде жената щом за пари е готова да се ожени за такъв противен дъртак кой мъж би си легнал за пари с 80 годишна бабичка
  • 2 потребител

    28 34 Отговор
    Склеротико има и такива които не сме забравили че Шумахер ти беше любимеца и поне 3 пъти насила и с измами го направи шампион!

    Коментиран от #4, #8

  • 3 Пако

    19 20 Отговор
    СТАРЧЕ ТВОИТЕ ДНИ ЖИВОТ СА ПРЕБРОЕНИ, ЛЮИС ХИЧ НЕ ГО МИСЛИ,ОН ЧЕ СЕ СПРАВИ.
  • 4 Шумахер е легенда

    11 15 Отговор

    До коментар #2 от "потребител":

    Това дето го потребяваш, ти пречи да мислиш логично, спирай го!

    Коментиран от #5, #7

  • 5 потребител

    10 8 Отговор

    До коментар #4 от "Шумахер е легенда":

    Извинявам ти се за цинизма,но на моите 69 години аз помня Формулата още от тогава когато ти си бил на татко си в гениталийте. В неделя я гледахме полутайно в младежкия дом и още когато като се влошаваше сигналът местехме сателитната чиния на ръка. Така че да ми обясняваш Формула-1 от Джеки Стюарт и Ники Лауда насам е смехотворно.

    Коментиран от #6

  • 6 swe

    8 10 Отговор

    До коментар #5 от "потребител":

    Това, че си на 99 и си гледал формулата от времето на Аскари не те прави разбирач. Казваш си мнението и толкова. Всеки друг има право на такова. И не се ядосвай толкова вече. На тези години всеки гледан старт от Формула 1 ти е подарък.
  • 7 Им бе цилус

    12 5 Отговор

    До коментар #4 от "Шумахер е легенда":

    И Шуми, и този са продукт на Ф1. Да говорим за излизането на Фисикела? В полза на Шуми? А за времето когато Хамилтън е пилот, Лауда го каза ясно и точно:с днешните технологии, и маймуна да сложиш, ще кара Ф1.
  • 8 Мдааа

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "потребител":

    Яснооо дърто парче си и малко изкуфял .