Last news in Fakti

25 Декември, 2021 10:45 1 445 1

Съдбата на треньора на Ботев Пд става ясна до дни

  • ботев пловдив-
  • азрудин валентич-
  • футбол

Между Коледа и Нова година ще се знае дали Валентич остава

 Съдбата на треньора на Ботев Пд става ясна до дни - 1
Снимка: БГНЕС

Съдбата на треньора на Ботев Пловдив Азрудин Валентич ще бъде решена тези дни на остров Кипър. Именно там ще почиват руските собственици на клуба по празниците и ще обсъждат наболелите въпроси, свързани с пловдивския тим.

„Между Коледа и Нова година ще се знае дали Валентич остава. Никой не може да прогнозира какво ще се случи. Думата я решават босовете, защото те доведоха Азрудин. Но наистина има огромно напрежение сред феновете, които недоволстват от играта на тима през есенния дял за първенството“, заявили източници от Пловдив пред „Блиц“.

Според мълвата скоро се е появил нов вариант за треньор на Ботев, който не е българин, а руснак. У нас спряганите имена са Любослав Пенев, Александър Томаш, Димитър Димитров-Херо и Милен Радуканов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CaizerSoze

    2 1 Отговор
    Има един бивш футболист от Банкя, който заради менискуси и други политически трвавми е безработен. Може да се пробва на треньорското поприще....и съдии милионери познава! Футболни съдии, че да не се самосезират другите!