Last news in Fakti

25 Декември, 2021 10:10 1 141 0

Реал Мадрид наложи ограничения на футболистите

  • реал мадрид-
  • футбол-
  • ла лига

В специално писмо, изпратено до всички от тима на Карло Анчелоти, им се препоръчва да ограничат контактите си, за да не се заразят

Реал Мадрид наложи ограничения на футболистите - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид предупреди играчите си да спазват стриктно правилата срещу разпространение на коронавирус и да не се събират с големи групи хора. В специално писмо, изпратено до всички от тима на Карло Анчелоти, им се препоръчва да ограничат контактите си, за да не се заразят.

През последните десетина дни няколко играчи на “лос бланкос” дадоха положителни тестове за COVID-19, но вече започнаха да се възстановяват и някои от тях вече са отрицателни.

Тимът се събира отново още на 28 декември, а на 2 януари излиза срещу Хетафе. Следват двубои срещу Алкояно (5 януари, Купа на Испания) и Валенсия (8 януари), след което тимът заминава за Саудитска Арабия, където ще се проведе турнирът за Суперкупата на Испания. На 13 януари те ще срещнат Барселона, а при успех на 16 януари ще играят с победителя от сблъсъка Атлетик Билбао - Атлетико Мадрид.

Ла Лига вече върна стария по-строг протокол за борба с вируса, според който всички футболисти, треньори и служители на Реал ще бъдат тествани всеки ден с антигенни тестове. Налага се и ограничение на броя хора, които трябва едновременно да са в съблекалнята.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА