Last news in Fakti

26 Декември, 2021 12:00 1 946 2

Левски се разделя с още един футболист

  • левски-
  • георги александров-
  • футболист

20-годишният футболист рядко получаваше игрови минути през изминалата есен и желанието на „болярите” е да го вземат под наем до края на сезона

Левски се разделя с още един футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Етър проявява сериозен интерес към защитника на Левски Георги Александров, твърди Gong.bg. 20-годишният футболист рядко получаваше игрови минути през изминалата есен и желанието на „болярите” е да го вземат под наем до края на сезона.

Юношата на Левски беше пред трансфер във Велико Търново и в края на летния трансферен прозорец, когато на „Герена” дойде Хосе Кордоба, но тогава отказа да се присъедини към Етър.

Александров има 8 мача в efbet Лига от началото на сезона. В едва 4 от тях е бил титуляр, като това не се е случвало нито веднъж при Станимир Стоилов.

С идването на Ноа Сонко Сундберг за Георги ще е още по-трудно да получава шансове за изява, поради което е много вероятно да бъде пратен да се обиграва в друг клуб през пролетта. Етър е един от вариантите пред него. Великотърновци ще се опитат да се подсилят, за да може да атакуват промоция в елита.

Gong.bg вече Ви информира, че Левски се разделя с Ивайло Найденов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я виж

    4 4 Отговор
    В Левски имало и футболисти
  • 2 Левскар

    5 0 Отговор
    Александров, Найденов и Шелис не стават за Левски, факт. За жалост последният камък този път доведен от Живко ще ни тежи доста и трудно ще го разкараме.