Last news in Fakti

26 Декември, 2021 13:00 1 270 1

Капитанът на Астана засипа с похвали Станимир Стоилов

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • астана-
  • абзал бейсебеков

Мъри работи в казахстанския клуб от 2014 до 2018 година и постигна най-значимите успехи в историята на клуба

Капитанът на Астана засипа с похвали Станимир Стоилов - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Астана Абзал Бейсебеков се изказа много ласкаво за бившия треньор на тима иа настоящ на Левски Станимир Стоилов. Мъри работи в казахстанския клуб от 2014 до 2018 година и постигна най-значимите успехи в историята на клуба, след като успя да го класира в груповата фаза на Шампионската лига и за елиминационната фаза в Лига Европа.

„Несъмнено Станимир е много добър треньор. Който и да попитате в клуба, всички знаят името му. Бабаян (б.а. бивш асистент на Мъри в Астана, сега помощник треньор в ЦСКА Москва) черпи доста идеи от Стоилов и благодарение на него сега се смята за добър специалист. Стоилов се разбираше добре с всички – помощници, футболисти и ръководство. Последните винаги му купуваха онези играчи, които той поиска, създавайки му всички условия да работи. Той е силен тактически и психически и е отличен психолог”, каза Бейсебеков, цитиран от Sports.kz.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    1 7 Отговор
    Защо го изгониха и повече никой клуб не го покани Стига с тоя измислен от мисирките треньор!!!