Last news in Fakti

27 Декември, 2021 14:08 3 363 4

Коментатор в UFC се усъмни в мускулната маса на Конър Макгрегър

  • джо роугън-
  • конър макгрегър-
  • мускулна маса

"USADA (допинг агенцията на САЩ) трябва да го посети. Това е наистина странна картинка", каза Джо Роугън

Коментатор в UFC се усъмни в мускулната маса на Конър Макгрегър - 1
Джо Роугън

Най-голямата звезда на UFC Конър Макгрегър е все по-близо до завръщане в октагона. Бившият световен шампион на UFC в две категории продължава плана си за възстановяване след тежката контузия, която получи в третия мач с Дъстин Порие през лятото. Докато феновете на спорта нямат търпение да го видят обратно в клетката, някои се усъмниха в методите му за възстановяване.

Небезизвестният Джо Роугън, който коментира мачовете на UFC, публикува интересни снимки от тренировъчния процес на ирландския боец. На тях се вижда сериозното покачване на мускулна маса от страна на Конър, който сам се описва като „истински гранит от 86 килограма“.

„Това е той сега, супер стегнат. USADA (допинг агенцията на САЩ) трябва да го посети. Това е наистина странна картинка. Определено е много напомпан. Изглежда, че е по средата на серия във фитнеса. Това малко може да заблуди, но при всички положения е станал огромен“, коментира Роугън.

Конър се би за последно през лятото, когато счупи левия си глезен в третия мач с Порие. Очаква се да се завърне в октагона през пролетта на 2022 година, като идеята е това да се случи в полусредна категория. Ако в момента е 86 килограма, то Макгрегър ще трябва да свали около 10 килограма, аз да влезе в дивизията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    13 1 Отговор
    Тоя пък какво се прави на интересен? Всички рекордьори в плуването, бягането на средни и дълги дистанции, колоездачите са до един с астма !:) Бе да върви лафа, да вървят състезанията - кой запалянко вече вярва на чистия профи спорт?:)

    Коментиран от #4

  • 2 Дзверо

    9 0 Отговор
    Ми да бехте дали снимки.
  • 3 видя се

    10 2 Отговор
    Порие пак ще го разпори , дори и сто кила да е !!!!!!!!!!!!!!
  • 4 Мишо Гирата

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Само с кебапчета не се става батка, трябва си зоб.