Last news in Fakti

27 Декември, 2021 16:40 10 698 47

Венци Стефанов отново нападна Бербатов и даде революционна идея

  • венци стефанов-
  • венцеслав стефанов

"Ако през 2022 година не спечелим групата, в която сме със Северна Македония, Грузия и Гибралтар, по-добре да закриваме футбола в България!", предложи членът на Изпълкома към БФС

Венци Стефанов отново нападна Бербатов и даде революционна идея - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който празнува имен ден днес, заяви пред Sportal.bg, че Левски и ЦСКА трябва да викат неволята, за да решат проблемите си. Той си пожела здраве през 2022 година. Според боса на "белите" националният отбор е длъжен да спечели групата си в Лигата на нациите.

"Отива си една неспокойна година във футбола, за 2022 година си пожелавам здраве и дано Славия ме зарадва с повече победи. Също така ще е добре да видим две-три нови момчета от нашата школа в първия отбор, при нас се залага на българското! Не очаквайте футболните проблеми да бъдат решени от онова момченце, дето не е почерпило никого през живота си. От него - нищо!

Ако през 2022 година не спечелим групата, в която сме със Северна Македония, Грузия и Гибралтар, по-добре да закриваме футбола в България! Първото място в тази група е повече от задължително! Ако не сме първи, най-добре да се играе само билярд в България.

Казах вече, че идва Видовден. Винаги е така! Идва този ден и всеки плаща сметката. Ядеш кюфтета и не ревеш, тогава няма да ревеш и когато ти вземат кюфтетата. За Берое Видовден дойде, ще дойде и за другите. Всички, които са били на хранилка. Къде го има това - ТЕЦ, АЕЦ, държавна издръжка.

Царско село пък сигурно ще играе само с юноши, но това е равносилно да си дарител на точки. Нищо повече. Не е грешка, че бройката на отборите в първенството се увеличи - например Спартак (Варна) върви добре и сигурно ще влязат. Дали вече имат осветление, дали теренът им ще отговаря на изискванията, това си е техен проблем. Варна е голям град. За да си на масата при големите, трябва да си облечен както трябва.

В Левски също не пискаха, когато ядоха кифтетата. А сега с тези милиони задължения какво ще правят? Защо им трябваше да си бутат стадиона и да правят там нещо като нищо! Иван Вуцов казваше, че това е грешка, но кой да го послуша човека. А Вуцата беше корифей! Такива вече няма.

Левски и ЦСКА ще трябва да викат неволята през новата година - едните дългове имат, другите не знам как ще строят стадион в Борисовата градина. Инджов разбира, защото е строител. Питайте го дали е възможно това нещо и той ще ви каже.

Желая здраве на всички - слависти, цесекари, левскари, всякакви! Привържениците на Славия са многобройни и са интелигентни! Има ли интелигентен софиянец, славист е. Това е истината", заяви босът на най-стария столичен клуб.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    38 17 Отговор
    Свинете имаха имен ден на 25 декември !!!
  • 2 Неприязън

    31 6 Отговор
    Нищо друго !
  • 3 отвраен

    37 8 Отговор
    Тоз тулуп не плати откупа за сина и сега е заровен в някоя планина. За него парите са идея -фикс !
  • 4 Хаджигенов

    50 9 Отговор
    Абе медузо ненагледна, пращиш от акъл. Вън мутрите от футбола.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ужас

    46 8 Отговор
    Не знам хора с името Венци какво общо имат със Стефан, но карай. Същия въпрос мога да задам и какво общо има ВС с българския футбол освен, че се върти около отбор издържан от Маджо. Единственото, което е ясно е, че българския футбол така или иначе ще бъде закрит заради тотални некадърници, които пазят едни други некадърници. Вкл. и този на снимката. В резултат на чиято неграмотност БГ е след Мали и Буркина Фасо в световната ранглиста. После Бербатов бил виновен !

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Славия

    20 23 Отговор

    До коментар #6 от "Ужас":

    Разбира се че Бербстив е виновен. Щото когато ЦСКА го фалираха умишлено нищо не каза, когато Литекс се нанесе в София и облече червените дрехи нищо не каза. Къде е да пимага на Пирин та този отбор имаше най-добрата ДЮШ в България. Ама там няма пари за лапане. А Венци е стар човек разрешено му е да говори, но футболистите които дава на България никой друг не ги дава, вече всеки взема наготово от чужбина само Венци остана. Та преди да хвърляте камъни помислете колко играчи от Славия са дали на национала и колко другите.

    Коментиран от #12, #39

  • 9 Гришо

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ужас":

    Венцислав също празнува днес.
  • 10 Българин

    17 8 Отговор
    дрильо, мафиот!
  • 11 QAnon

    10 10 Отговор
    Венци, тези дето ядоха кюфтета, пак недоволстват и реват - виж как са се наредили отгоре:припознавач, наркоман, припознавач, наркоман...все от сой. Догодина пак, ама кой ще им е виновен, незнам - само няма да са те.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Минута мълчание в памет на бг футбола

    7 2 Отговор
    Предложението се приема!
  • 14 Болката до 8ми разбирач

    10 3 Отговор
    Чети и помни,че Пирин не са предложили договор мъжкия отбор и баща му го е водел в селските групи да не губи форма!Запомни ли?

    Коментиран от #20

  • 15 реален

    10 15 Отговор
    Докога ще се кандидатират хора които хал хабер си нямат понятие от мениджмънт. Това,че Бербатов беше добър футболист неозначава,че може да ръковофи БФС. Стига вече той може да отговаря за футбола но нищо друго. Погледнете 99%от треньорите в efbet liga ,нямат висше,завършили някакъв техникум но са си платили за Про лиценз!!! Ето сега на Пирин старши треньор е назначен Михтарски,това момче е толкова босо но ще ръководи отбора. Смешно,тъжно!!! Пирин ще изпадне на 100% с това жалко треньорче!!!

    Коментиран от #23, #28

  • 16 ГЕШЕВ

    12 1 Отговор
    ВЪН МУТРИТЕ ОТ ФУДБОЛА,ПОЛИТИКАТА И ИКОНОМИКАТА И ЩЕ СЕ ОПРАВИМ. ПОЧВАМ ГИ ВЕДНАГА И НАРЕД. ЗНАЕМ ГИ ВСИЧКИ.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Лоен свинктер

    11 5 Отговор
    Тумбак,ти и още няколко малоумник а като теб отдавна закрихте футбол а в България!
  • 19 Бамбука

    10 5 Отговор
    Ех, Митко, Стелиян, Мартин , защо не спретнахте една голяма софра, та да завъртите едни чевермета, я прасенце, я агънце, та да поканите десетина селиконки, да друсате една чалга ? Кой да ви хареса идеите за футбола, че и тръгнали ново БФС да правите, сигурно и "черното" тото ще искате да закриете, а това е лекото на хяба, бре. Млади и наивни момчета.
  • 20 Сръдльо

    8 7 Отговор

    До коментар #14 от "Болката до 8ми разбирач":

    И затова сега е сърдит и не може да помогне на Пирин така ли??? А навремето се разсърди на националният отбор? А после на ЦСКА? Той голям сръдльо тоя. За сърдене голям, но за работа не го търси.
  • 21 Антиславист

    9 6 Отговор
    Тая свиня мръсна да си гледа неговото скапано отборче, стига все в чуждото канче е гледал, ченге гнусно !!! Да каже какъв е произхода на парите, с които той финансира отборчето си !!! Че " Софийски имоти" не му е бащиния. В момента , в който Перуката не е на власт, ще дойде Видовден за тебе, толуп нещастен, в Б група ти е мястото !!!

    Коментиран от #24

  • 22 Николов

    14 2 Отговор
    Футболистите на РСМакедония играят в елитни първенства !! Няма един български играч в отбор на това ниво !!
    Ако успеем да ги излъжем , ще е голям успех !! Венци живее със стари представи , все едно имаме 10 играчи от класата на Бербатов !!
  • 23 истината е

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "реален":

    каквито са треньорите и ръководителите във футбола 90 процента без никакво спортно образование и само с огромна меркантилност такива са ни футболистите и резултатите им ,трагедията ,че това е навсякъде и в целия български спорт но сега си имаме за министър на спорта протеже адвокат та то няма май грамотни и образовани спортисти е те ще си отворят адвокатски кантори,,, какъвто е целият ни спорт сега и то не от тази година такъв е и цар футбол е има една приказка на Андерсен за голият цар но никой не смее да му каже ,че е гол меркантилни и необразовани лица съсипаха спорта и продължават да го съсипват, корупцията във федерациите е страхотна там има президенти пожизнено си стоят и лапат, някои с мильони и с държавни пари си правят бизнес в частна полза! нужна е промяна в бг законодателство нужна е мандатност за определен период и после аут ако е много добър да се върне но след 4 години отново .тая с мандатноста съсипа целия спорт в последните 25 години и никойне желае да промени закона за спорта и ЮЛСНЦ и никой министър не посмя....такава практика в света има в най корумпираните международни спортни централи само!
  • 24 Наглост

    7 4 Отговор

    До коментар #21 от "Антиславист":

    Хахаха толкова нагли същества като комунистите няма, на Славия мястото било в Б група на Левски и Лудогорец във В само африканските комунисти ще са в А група да могат най-после да вземат титлата. Това ли е програмата на Бербатов един отбор в А група?

    Коментиран от #40

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Реалистът

    7 1 Отговор
    Ми закривайте го от сега,няма шанс да сме първи.Македонците са с класа над нашите
  • 28 Зрител

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "реален":

    Не знам колко си “реален”, но определено си неадекватен. Да подкрепяш този перманентно пиян президент, когото даже и Боко не можа да изтърпи и изгони като куче, а той с всичката си наглост се ската докато премине бурята и пак се върна. Няма такава наглост.
  • 29 Rosen

    8 4 Отговор
    На този УМНИК мястото му е в затвора, държава да му погледни рекетьорското му минало, стига с този чадър!!!
  • 30 И. Енчев

    7 3 Отговор
    И какво разбира бивш крадлив бензинджия без образование от футбол
  • 31 Пеева

    10 1 Отговор
    Прав е дядо Венци за много от нещата които казва, но едно не съм съгласна: стадиона на Левски дори и да е разтурен е по-добър като терен, централна трибуна, съблекални, офиси. За такива дядо Венци може само да си мечтае. Нека умните и интелигентни слависти да си съберат пари и у правят поне терена. Да е прилича на окосмена мера, където са пасли овцете-Овча купел.

    Коментиран от #32

  • 32 Венци

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "Пеева":

    Герена е перфектен като терен, но младежите играят на стадион Славия. Така че и той не е лош.Иначе няма БГ бизнесмен който да построи сам стадион. Тези които искат ще строят бизнес и търговски център със игрище по средата за камуфлаж.
  • 33 Бфс е мафия Zkm mipernik

    3 0 Отговор
    Добър ден това нещо трябва ше да се направи отдавна.
  • 34 Buni

    2 2 Отговор
    Вие убих те футола
  • 35 Buni

    2 2 Отговор
    Смешник
  • 36 [email protected]

    4 2 Отговор
    Велик наи наи велик утепляк
  • 37 Другарю Стефанов,

    3 1 Отговор
    Трети сме в групата след 1. РСМ, 2. Грузия. Запомни го още от сега!
  • 38 Другарю Стефанов,

    3 0 Отговор
    Трети сме в групата след 1. РСМ, 2. Грузия. Запомни го още от сега!
  • 39 Многобройний

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Славия":

    Един Йомов. И той има много, ама много да учи. Мечтата ми е да ида на мач на Славия с 15-те им привърженика. Футболът не е за закриване. БФС-то е за закриване с тия дъртофелници и пияници. Бербатов бил такъв и онакъв. Може. Но за последните 20 години е най-добрият български футболист, заедно с други двама от екипа му – Мартин и Стилиян. Казах.
  • 40 Червен докрай

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Наглост":

    Хубаво име си си избрал, щото си личи наглостта ти. Никой от ЦСКА не иска луноходец, лесни или слабия да са в долните дивизии, щото няма да имаме конкуренция. Която турците се опитаха да премахнат като ни изпратиха във В група. Заради задължения. Същите задължения, които имат 90% от българските отбори в първа лига (Ефбет, ръиш ли). Само че тогава ги изпердашихме в купата, ха-ха. САМО ЦСКА.
  • 41 Боги такежиев

    2 1 Отговор
    Венци, Венци... със корема ли си изразяваш мислите си бе Толуп..
  • 42 Владо

    1 1 Отговор
    Тоя пиян ли е ?
    Първи в групата ха ха ха.
    Българския футбол отдавна го закриха мафиотите
    Когато бях млад съм гледал по 3 мача на ден на живо,защото имаше футбол. Асега гладам Англия , Ипания ,Германия,Италия. А Българския национал и шампионат не го гледам защото няма балет ,о извенете ФУТБОЛ
  • 43 Владо

    1 1 Отговор
    Тоя пиян ли е ?
    Първи в групата ха ха ха.
    Българския футбол отдавна го закриха мафиотите
    Когато бях млад съм гледал по 3 мача на ден на живо,защото имаше футбол. Асега гладам Англия , Ипания ,Германия,Италия. А Българския национал и шампионат не го гледам защото няма балет ,о извенете ФУТБОЛ
  • 44 Владо

    1 1 Отговор
    Тоя пиян ли е ?
    Първи в групата ха ха ха.
    Българския футбол отдавна го закриха мафиотите
    Когато бях млад съм гледал по 3 мача на ден на живо,защото имаше футбол. Асега гладам Англия , Ипания ,Германия,Италия. А Българския национал и шампионат не го гледам защото няма балет ,о извенете ФУТБОЛ
  • 45 Владо

    0 1 Отговор
    Тоя пиян ли е ?
    Първи в групата ха ха ха.
    Българския футбол отдавна го закриха мафиотите
    Когато бях млад съм гледал по 3 мача на ден на живо,защото имаше футбол. Асега гладам Англия , Ипания ,Германия,Италия. А Българския национал и шампионат не го гледам защото няма балет ,о извенете ФУТБОЛ
  • 46 Пенчоооо

    0 1 Отговор
    Човек като остарява оглупява едно и също всеки път повтаря и през пролетта започва с далаверите
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.