Last news in Fakti

14 Декември, 2021 14:24 2 692 8

Стефанов: Повечето фенове в България са платени, на 100% само на Славия не са!

  • славия-
  • фенове-
  • венцеслав стефанов-
  • венци стефанов

Ние отиваме за 30 и няколко евро в Турция, Берое отива за 64. Какво ще им дадат повече?

Стефанов: Повечето фенове в България са платени, на 100% само на Славия не са! - 1
Снимка:

“Сигурно съм малоумен. Ние отиваме за 30 и няколко евро в Турция, Берое отива за 64. Какво ще им дадат повече? Никой не е останал гладен. Когато не си изкарал ти парите, а ти ги дава някой - харчиш. От пролетта няма да е така. Надали вече ще има платени фенове. На 100% само феновете на Славия не са платени. Били малко?! Много са и обичат Славия. Тези, големите - ето пари да направите фенклубове, да направите скандал на България - Англия.

“Не му изнасяше на Борисов, защото феновете на Левски му бяха в услуга. За мен футболният фен мога да го уважавам, да му свалям шапка, ако идва да подкрепя клуба си безрезервно, истински. Ако подкрепя срещу пари… Ако дойде МВР, ще видите, че от 10 фена 7 са взимали пари срещу еди-какво си. Един вика на митингите. Израждаме спорта. Хубаво, правят фойерверки - това добре. Но когато чупиш, хвърлиш… Нямах шанс през тези 21 години да видя ред пред и на стадионите, да си вземеш детето и да гледаш мач. Дали ще биеш или паднеш - няма значение. Да си спокоен. Не се взимат мерки срещу хулиганите, които израждат спорта”, заключи Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    24 6 Отговор
    До кога ще давате феноменалните изяви на този гнусак и мушингер
  • 2 ТАТАРСКОТО КЮФТЕ

    28 6 Отговор
    Венци Стефанов заради такива мижетурки като тебе и ПЕРУКАТА.Българския футбол е на това дередже.Както в цялата държава.
  • 3 Право куме в очите

    16 3 Отговор
    Венци имаш доста трески за дялане. Ама стреляш право в 10-та. Фенове в България от дълги години няма. Плаща им се, под различни форми! Така е. Обаче подайте оставка цялото ръководство на БФС. Не станат нещата, сам виждаш. Гуардиола да го вземем за национален селекционер - не. Кой ли не се пробва и не идва. Значи проблема не е в треньора!?

    Коментиран от #5

  • 4 Трезвомислещ българин

    17 8 Отговор
    Че те на "Славия" феновете отдавна измряха.

    Коментиран от #8

  • 5 Мързели

    6 6 Отговор

    До коментар #3 от "Право куме в очите":

    Проблема е че няма пари и също че новото поколение е меркантилно и мързеливо. В другите спортове където трябва здрав труд също няма успехи. Така че БФС е най-малкият проблем БФС ли пречи на Антов или преди това на Десподов да стане звезда в Италия? Или на Краев в Дания и от там в Германия. И в Англия имаше момчета просто ги мързи. А президентите на отбори търсят бърза печалба не им се занимава с юноши. Бат Венци винаги говори против Левски да е жив и здрав да помага на Славия аз като Левскар не му се дразня.
  • 6 Гого

    8 5 Отговор
    Един асансьор фенове 🖕🏻
  • 7 Дебела св&ня!

    5 4 Отговор
    Кой въобще гледа пропадналия клубен или национален бг футбол,а още по малко слаБия😁
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.