Last news in Fakti

27 Декември, 2021 18:35 7 161 0

Клоп потвърди страхотни новини за феновете на Ливърпул

  • ливърпул-
  • лестър-
  • юрген клоп-
  • програма

Германският мениджър на мърсисайдци също така не пропусна отново да разкритикува наситената програма във Висшата лига около Коледа и Нова година

Клоп потвърди страхотни новини за феновете на Ливърпул - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че играчите, дали положителни тестове за коронавирус, вече са на негово разположение за следващите мачове, след като периодът им на изолация премина. Вирджил ван Дайк, Фабиньо, Тиаго Алкантара и Къртис Джоунс вече тренират с отбора. Последният футболист, който се зарази, бе Тиаго, а вчера той е подновил занимания. Германецът разкри за нови три положителни теста в клуба, но те са играч от юношите и двама от треньорския щаб.

"Идваме, тестваме се и стоим пред сградата с надеждата, че сме добре. Опитваме се да минем през този период, надяваме се и се молим всичко да е наред сега и в дългосрочен план", сподели Клоп.

Срещата на мърсисайдци с Лийдс, която трябваше да се състои вчера, бе отложена, а утре те гостуват на Лестър.

"Казвал съм и преди - ситуацията не трябва да е такава. Много хора си мислят, че това е традиция. Искахме да играем на Боксинг Дей, нямаше проблем, но не можахме поради ситуацията в Лийдс. Да играеш на 26 декември и след това на 28-и не е правилно. Може да се намерят решения - на 26-и и на 29-и не е проблем. Някои отбори го правят. Ман Юнайтед играе днес и след това не играе на 29-и", коментира германецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА