Last news in Fakti

26 Декември, 2021 10:45 5 045 2

Футболист на Ливърпул с рекорд на Гинес (ВИДЕО)

  • ливърпул-
  • такуми минамино-
  • футбол-
  • рекорд на гинес

Въпреки че пропусна удара си от бялата точка, японецът Такуми Минамино бе ключова фигура при триумфа след дузпите

Такуми Минамино направи изключително силен мач за неговия Ливърпул, след като реализира изравнителния гол дълбоко в добавеното време срещу Лестър Сити, който спомогна на отбора му да продължи към полуфиналите за Купата на Лигата.

Въпреки че пропусна удара си от бялата точка, японецът бе ключова фигура при триумфа след дузпите. В интернет се появи любопитно видео, в което Таки, както е известен в Ливърпул, чупи рекорд на Гинес за най-много „поздрави с пет“ за минута през 2014-а година.

26-годишният сега футболист преди шест години е играч на Серезо Осака в Япония и именно записва рекорда с фланелката на отбора.

Определено това не се вписва в актуалните протоколи, свързани с коронавирус, но Минамино със сигурност се гордее с направеното от него извън футболното поле.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокорчо🙄

    1 2 Отговор
    Не се ли е боцнал, все едно нищо не е направил
  • 2 Кокорчо

    1 0 Отговор
    Не ми обръщайте внимание , аз просто съм си бавноразвиващ !