Last news in Fakti

27 Декември, 2021 20:10 6 064 2

Камбуров е готов на голям жест към Берое

  • мартин камбуров-
  • голмайстор на всички времена-
  • рекорд-
  • берое

"Искам да помогна на Берое до май месец", каза легендарният голаджия

Камбуров е готов на голям жест към Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Мартин Камбуров, който през есенния полусезон от efbet Лига подобри рекорда на Петър Жеков за най-много попадения в българския футболен елит, разкри, че е постигнал личната си цел. Легендарният голаджия сподели, че ако продължи футболната си кариера и през пролетта, то това ще бъде единствено с екипа на настоящия му отбор - Берое.

"Искам да помогна на Берое до май месец. Клубът ми помогна за рекорда и аз съм длъжен. Нямам чак толкова голяма мотивация, за да продължа в друг отбор. Постигнах нещо невероятно - да вкараш 256 гола и да си №1", сподели Камбуров на специалното тържество, което организира тази вечер с повод именно своя рекорд.

"Всеки рекорд си е ценен сам по себе си, но мисля, че моят е несравним. Постигнах целта си. Ако продължа до май месец, то ще бъде в Берое. Пред отбора предстои тежка пролет. Бях 4, 5 години в Локомотив (Пловдив) и феновете ни събираха пари, за да оцелеем. Това няма да е нещо ново за мен. Един мач между Локо (Пд) и Берое на "Лаута" ще стане много хубав за мой бенефис. Все пак 145 гола съм ги отбелязал с екипа на Локомотив", заяви голмайстор номер 1 в българския футбол за всички времена.

"Всички голове са ми еднакво ценни. Не съм целил да вкарвам само на Левски, така се е получило. Когато вкараш на Левски, отзвукът е много по-голям", добави той.

Договорът ми с Берое е до края на декември. За продължаването искам да изчакам. Виждате, ситуацията се променя много бързо", уточни Камбуров.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 00014

    5 9 Отговор
    Не знаех, че Камбуров се е снимал в американския филм "Черната дреха". Ролята на честен индианец го издигна много в очите ми.
  • 2 12345

    5 4 Отговор
    Този обикаля отборите като еФтина цветарка. Никога няма да бъде легенда на даден отбор. Бил задължен на Берое, ами зао тогава отиде в 48? - после пак се върна. Цветарка.