Last news in Fakti

28 Декември, 2021 10:50 806 0

В Словения са сигурни: Шимунджа се е разбрал с Лудогорец

  • анте шимунджа-
  • лудогорец

"В момента всичко, което мога да кажа, е да потвърдя, че Лудогорец се интересува от Анте Шимунджа", заяви мениджърът на 50-годишния специалист

В Словения са сигурни: Шимунджа се е разбрал с Лудогорец - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Лудогорец е все по-близо до подпис с Анте Шимунджа. Както вече стана ясно, 50-годишният словенец се очаква да застане начело на шампионите.

Специалистът вече е уведомил ръководството на настоящия си тим Мура, че иска да продължи кариерата си в чужбина, а шефовете няма да му правят спънки в преследването на ново предизвикателство.

Засега от Мура запазват мълчание по темата, макар че още на 26 декември местните медии гръмнаха с новината за напускането на Шимунджа и преминаването му в Лудогорец. Вече се появиха и повече подробности, като новината е потвърдена и от източник от клуба, чието име обаче не се назовава.

Мениджърът на специалиста Адриан Алиай също потвърди за интереса на българския гранд.

"В момента всичко, което мога да кажа, е да потвърдя, че Лудогорец се интересува от Анте Шимунджа", заяви Алиай.

В Словения твърдят, че той вече е уточнил всички условия по договора си с Лудогорец. Срокът на контракта трябва да е до лятото на 2023 година, а в него има опция и за удължаването му.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА