Last news in Fakti

28 Декември, 2021 16:05 9 220 10

Венци Стефанов за пореден път материализира добрата работа в Славия. Този път с милион

  • андреа христов-
  • славия-
  • козенца-
  • трансфер

"Белите" продадоха пореден свой млад футболист в чужбина, като това със сигурност ще ги насърчи да развиват още школата си и след това да налагат най-талантливите футболисти в първия отбор

Венци Стефанов за пореден път материализира добрата работа в Славия. Този път с милион - 1
Андреа Христов получава награда, снимка: БГНЕС/АРХИВ

Козенца купи правата на българския национал на Славия Андреа Христов за 500 000 евро, твърди вестник "Ла Калабрия Нюз". Договорът на българина трябва да е за три години и половина.

Италианската медия твърди, че интересът на клуба към Христов е още от месец октомври, когато защитникът на тима Вайсанен получи тежка контузия на дербито с Кротоне. Тогава от Козенца са пратили човек в София, където да гледа още веднъж българския защитник на живо и да установи контакт с "белите".

Споразумението между двете страни е било постигнато около 15 декември, когато от Славия са изпратили факс, че приемат предложението на Козенца от 500 000 евро за своя централен защитник. Андреа игра вече при "вълците" под наем през сезона 2018/2019, но тогава записа три мача за отбора в Серия "Б".

В момента Козенца е на 17-о място в Серия "Б" и ако остане на тази позиция, ще играе баражи за оставане във втора дивизия. Близнакът на Анди - Петко Христов, също играе в Италия, но защитава цветовете на Специя в Серия "А".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мислещ

    9 10 Отговор
    Пране на пари

    Коментиран от #8

  • 2 Маруля

    21 3 Отговор
    Берое може да продаде трима по два милиона и да се издържа, но по-лесно е ТЕЦ2 да дава по 5 млн.лв./годишно…

    Коментиран от #5

  • 3 Литекс кога

    12 5 Отговор
    Браво на Венци хайде сега от Литекс да почнат да плюят.
  • 4 Error

    15 5 Отговор
    И на това му викате спорт и футбол или голямо постижение?! Този само се чуди кой футболист да продаде, а не какво постига отборът му Славия, който от славен отбор се е превърнал посмешище. Не че другите са по-различни. За въпросният Стефанов и ортакът му Маджо, присвоили огромната материална база на Славия, това отдавна е само бизнес и нищо повече!

    Коментиран от #6, #10

  • 5 Ганьо

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Маруля":

    Т.е. ТЕЦ 2 рекетира народа, задочно всички сме спонсори на Берое...
  • 6 Говориш глупости

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Error":

    А какво да прави да спира момчето да се развива ли? Напротив евала на Стефанов а най-голямата му грешка е че продаде Кръстев на Литекс да им търка скамейката. Трябва да продва само на вънка да се развиват децата.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ацо

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мислещ":

    Перат тия на които Държавата им намира собственици и спонсори! Славия се самоиздържа и не дава баснословни заплати на бежанци и берачи на банани!
  • 9 Krasko

    2 1 Отговор
    Ами нали за това ги пробутва в националния отбор тези ментета, за да им се вдига цената. Скоро ще ги разкрият
  • 10 123

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Error":

    Маджо не му е ортак, а шеф. Венци само се води президент и шут, за да разсмива публиката с прости лафове, като него самия. Все пак на бензиностанция е работил човека.