Last news in Fakti

31 Декември, 2021 11:00 1 712 1

Обнадеждаваща прогноза: Трибуна „Бесика“ влиза в експлоатация за началото на сезон 2022/23

  • локомотив пловдив-
  • костадин язов

Агитката на Локомотив Пловдив ще може да се завърне на мястото си от идната кампания

Обнадеждаваща прогноза: Трибуна „Бесика“ влиза в експлоатация за началото на сезон 2022/23 - 1
Снимка: БГНЕС

Добрите новини за Локомотив Пловдив тепърва предстоят, защото строежът на стадион „Локомотив“ се движи по план. Дори трибуна „Бесика“ се очертава да е готова за началото на сезон 2022/23 или поне това твърди кметът на район „Южен“ в Пловдив Костадин Язов.

Вярвам, че до новото първенство едната трибуна ще бъде въведена в експлоатация, а друга поне на груб строеж ще бъде значително напреднала“, каза кметът пред Plovdiv24.

Той коментира още, че лично следи строителните дейности и призна, че отговорността на строителя е да издаде съоръжението до Акт 15, след което идва ред на Общината, която трябва да издаде разрешителното за експлоатация.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аврам Бакалина

    1 0 Отговор
    Сигурен съм че Бесика ще е в завършен вид за началото на следващото първенство, но съм абсолютно сигурен че жълтата част от Община Пловдив ще забави умишлено въвеждането и в експоатация. Става въпрос за прекарването на електричество и вода на трибуната, привеждането в завършен вид на тоалетни, ВИК, входовете и стълбищата. Не е сложна работа и за месец всичко може да се завърши, но като знам какви хора ни управляват, не съм оптимист. Ако Крушарски и неговите бизнес партньори почнат да притискат Зико и сие още от лятото, тогава нещо може да се получи. Ще поживеем, ще видим. Но стадиона ще стане красавец, копие на Хувефарма Арена.