Last news in Fakti

4 Януари, 2022 10:07 1 308 0

Локо Пд помага на Царско село с четирима футболисти

  • царско село-
  • локомотив пловдив-
  • стойне манолов-
  • христо крушарски

Най-познатото име сред тях е това на десният халф-бек Николай Николаев, който вече повече от три години е част от първия състав на "смърфовете"

Локо Пд помага на Царско село с четирима футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще помогне на Царско село с четирима играчи. Неговият приятел Стойне Манолов реши да редуцира сериозно инвестициите в отбора и да доиграе сезона с юноши. Той не разполага с достатъчно собствени кадри, с които да остане сравнително конкурентен, и вече събира млади български футболисти от други клубове.

От Пловдив ще пратят в София каре играчи. Най-познатото име сред тях е това на десният халф-бек Николай Николаев, който вече повече от три години е част от първия състав на "смърфовете". Другите трима са футболисти, които през есента бяха част от дублиращия отбор на "черно-белите" в Трета лига. Това са младият вратар Кристиян Томов, централният защитник Петър Петров и халфът Алекс Колев, пише "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА