Last news in Fakti

2 Януари, 2022 13:00 6 113 0

Ерлинг Холанд разкри къде ще продължи кариерата си

  • ерлинг холанд-
  • борусия дортмунд-
  • реал мадрид-
  • барселона

Младият суперталант не спира да попада в заглавията за поредна година

Ерлинг Холанд разкри къде ще продължи кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

21-годишният Ерлинг Холанд е първото име, което изниква в съзнанието на хората, когато се заговори за сензационен трансфер в някой от топ клубовете из Европа, а днес той дори разкри накъде се е запътил след Борусия Дортмунд.

Испанското издание AS твърди, че норвежецът е бил провокиран от местни запалянковци по време на коледната му ваканция на Пиренейския полуостров, за да им разкрие част от бъдещите планове, а той им е отговорил с простичкото: „Ще играя тук - в Испания“.

Това свежда опциите за Холанд до единствените два клуба, които притежават ресурса, за да привлекат подобен талант - Реал Мадрид и Барселона.

„Кралския клуб“ несъмнено обмисля бъдещето си след Карим Бензема. Французинът може и да играе най-силният си футбол, откакто пристигна на „Сантиаго Бернабеу“, но фактът, че навърши 34 години през декември означава, че няма да можем да се наслаждаваме на играта му още дълго.

„Каталунците“ пък може и да са в най-тежката си финансова криза в историята, но след привличането на Феран Торес става ясно, че Жоан Лапорта бързо е започнал да прилага магията си, за да вкара бюджета на клуба в ред.

Холанд е обвързан с „жълто-черните“ до лятото на 2024 г., което означава, че цената му със сигурност няма да подлежи на коментар.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА