Last news in Fakti

28 Декември, 2021 17:40 4 525 2

Първият многомилионен трансфер на Барселона в ерата "Шави" е факт

  • феран торес-
  • барселона-
  • манчестър сити

За трансфера на Феран Торес от Манчестър Сити в Барса се говореше усилено през последните седмици

Отборът на Барселона официално обяви първото си ново попълнение през зимния прозорец с пристигането на крилото на Манчестър Сити Феран Торес.

Испанецът прекара само 18 месеца на „Етихад“, след като пристигна от Валенсия за 25 милиона евро през лятото на 2020 година. С „гражданите“ той спечели Висшата лига и Купата на Лигата. Феран записа 16 гола и 4 асистенции в 43 мача за актуалните шампиони на Англия.

Съобщава се, че той подписал петгодишен договор на „Камп Ноу“, след като клубовете постигнаха споразумение за сумата по трансфера по-рано тази седмица. Медиите в Англия и Испания посочват, че тази сума е 55 милиона евро, въпреки че може да се увеличи с още 10 милиона евро в зависимост от различните бонуси.

Торес не е играл от месец октомври заради контузия в крака, но се очаква да се завърне на терена в началото на новата година.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ahahahaha

    4 4 Отговор
    Не вярвах, че тия са толкова глупави, ама след Дембеле, Коутиньо, Гризман и сие с тоя тулуп с 2 гола за 4 сезона ще ударят 500 милиона за посредствени футболист. Само Манчестър им опонира с трансфери за 80 милиона за едвам ходещи тулупи...
  • 2 Дядо ви кУрти от село пиперково

    2 0 Отговор
    С този отбор,ще се борят за 7-8 място в ла лига.