3 Януари, 2022 19:47 2 021 1

Стана ясно кога е първият мач на Григор Димитров за 2022 година

  • григор димитров-
  • левски-
  • тенис-
  • тенис на корт

Двубоят е насрочен за последен на Корт 13 в Мелбърн Парк, където по-късно този месец ще се проведе

Стана ясно кога е първият мач на Григор Димитров за 2022 година - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров ще изиграе първия си мач за 2022 година във вторник сутринта в Мелбърн. Димитров и партньорът му Давид Гофен ще излязат на корта срещу нидерландците Матве Миделкооп и Ботич ван де Зандшулп в мач от схемата на двойки на турнира от сериите АТП 250 в австралийския град.

Двубоят е насрочен за последен на Корт 13 в Мелбърн Парк, където по-късно този месец ще се проведе Откритото първенство на Австралия, като преди това на същия корта ще се изиграят четири мача на сингъл и един на двойки. Програмата за деня започва в 2:00 часа българско време, което означава, че Димитров и Гофен трябва да излязат на корта преди обяд българско време.

Димитров е поставен под номер 3 в схемата на сингъл в Мелбърн и почива в първия кръг, като във втори кръг може да се изправи срещу бившия номер 1 Анди Мъри или аржентинеца Факундо Багнис. Срещата между Мъри и Багнис ще се проведе в ранната сутрин във вторник.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.