Last news in Fakti

4 Януари, 2022 14:59 1 694 1

Кристиан Ериксен рестартира кариерата си

  • кристиан ериксен-
  • интер-
  • футбол

Договорът на 29-годишния датчанин с „нерадзурите“ бе прекратен през миналия месец, тъй като му бе имплантиран кардиовертер дефибрилатор, след като колабира на терена по време на първия мач на Дания на Евро 2020

Кристиан Ериксен рестартира кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

Клубове от Висшата лига са проявили интерес към Кристиан Ериксен, който вече поднови тренировки и възнамерява да рестартира кариерата си.

Договорът на 29-годишния датчанин с „нерадзурите“ бе прекратен през миналия месец, тъй като му бе имплантиран кардиовертер дефибрилатор, след като колабира на терена по време на първия мач на Дания на Евро 2020.

Според правилата в Италия той няма право да играе с подобно устройство. През декември обаче плеймейкърът се е подложил на серия от медицински изследвания, които са показали, че за него няма риск да започне отново да играе футбол на най-високо ниво.

„Всичко върви добре за Кристиан. Той си направи всички тестове преди Коледа и резултатите бяха толкова добри, че се надяваме да започне групови тренировки по-късно през януари. Бих предпочел обаче Кристиан сам да говори за това и той ще го направи много скоро. Той е много амбициозен. Италия е една от страните, в които има подобни правила, но в други страни ситуацията е много по-различна“, коментира пред „Дейли Мейл“ агентът на звездата - Мартин Шуутс.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домус-АгА

    4 0 Отговор
    Веднага започвам преговорите за превличането му в делиорманското ми отборче...