Last news in Fakti

5 Януари, 2022 10:07 2 945 4

Още един голям гранд иска Кирил Десподов

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • олимпиакос

Олимпиакос не е спирал да следи играча от сблъсъка между двата тима в квалификациите за Шампионската лига този сезон

Още един голям гранд иска Кирил Десподов - 1
Снимка: БГНЕС

Гръцкият Олимпиакос е поредният отбор, който иска да привлече в редиците си нападателя на Лудогорец Кирил Десподов. Грандът от Пирея не е спирал да следи играча от сблъсъка между двата тима в квалификациите за Шампионската лига този сезон, пишат местните медии. Те се срещнаха в третия кръг. Както е известно, българският първенец елиминира „червено-белите“ след дузпи.

Вече стана ясно, че доста италиански тимове са хвърлили око на Десподов. Високата цена на играча обаче спира част от тях. Тя е закована на 5 милиона евро. Това е отказало втородивизионните Лече и Монца да се откажат от битката за подписа му. В играта обаче остава елитният Емполи.

През есента 25-годишното крило изигра 15 мача в efbet Лига, в които вкара 5 гола. Десподов бе на терена и в 13 срещи от евротурнирите, в които се разписа 3 пъти.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек от село

    7 4 Отговор
    Ако има клуб в света,който да даде 5 милки в Евро за това момче,което има два финта ,не лоша линейна скорост и плътен но неточен удар,значи не разбирам нищо от футбол!
  • 2 Ха ха ха🤣

    6 1 Отговор
    Какво ли щеше да е, ако го искаше "още един Малък гранд"?!?...
  • 3 днес

    6 0 Отговор
    Какви грандове - ЛЕЧЕ, МОНЦА!!!! Стоичков играеше в едно малко отборче - БарсИлова, Бербатко в МЮ, Костадинов игра в Байерн, Желязков - във Фейенорд! Любо - в Атлетико!!!!!!! Това са грандове моченца, списвачи.... сега големвите ни звезди правят "убийствени" трансфери във вторите лиги и това е велико за нас.
  • 4 Fero

    0 0 Отговор
    Всеки вика вземи го ти.