Last news in Fakti

8 Януари, 2022 11:09 1 089 2

Шимунджа иска Лудогорец да бъде подсилен още

  • анте шимунджа-
  • лудогорец-
  • селекция

Преговорите за привличането на вратаря Даниел Наумов и халфа Ивайло Чочев, които са собственост на ЦСКА 1948, продължават

Шимунджа иска Лудогорец да бъде подсилен още - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа ще доведе в тима още едно попълнение, твърди "Тема Спорт". Преди Нова година разградчани си осигуриха двама нови. Те подписаха с фланговите нападатели Рик и Спас Делев. Първият идва от бразилския елитен Сеара. За него бе платена трансферна сума. Родният национал пък скъса договора си с Арда и премина на “Хювефарма Арена” като свободен агент.

Шимунджа обаче държи съставът да бъде подсилен още. При това с човек, който лично той е одобрил. Чака се и думата на 50-годишния словенец за изходящи трансфери. Кирил Десподов е желан от редица клубове, сред които Емполи, а ситуацията се следи и от Олимпиакос и Галатасарай. Мавис Чибота пък е в списъка за селекция на шампиона на Израел Макаби (Хайфа). Този клуб е склонен да извади 800 000 евро за правата му, докато Лудогорец иска 1,2 млн.

Преговорите за привличането на вратаря Даниел Наумов и халфа Ивайло Чочев, които са собственост на ЦСКА 1948, продължават. Анте Шимунджа ще реши и дали “орлите” да се разделят с Дорин Ротариу. Румънецът бе привлечен през лятото, но се превърна в разочарование. Той участва в едва 6 шампионатни мача, в които вкара 1 гол. Лудогорец вече има варианти къде да прати 26-годишния бивш национал на северната ни съседка. Очертава се обаче той да не е единственият, с когото ще се стигне до раздяла.

Утре разградчани ще представят официално Анте Шимунджа, който пристига със свой екип - словенецът Дамян Ошлай ще бъде негов асистент, а хърватинът Лука Башич ще отговаря за кондиционната подготовка на “орлите”.

Неофициалният дебют на Шимунджа начело на Лудогорец ще бъде на лагера в Турция, където разградчани ще играят контролни мачове с Ягелония, Волфсбергер, Висла (Плоцк), Динамо (Киев) и Динамо (Тбилиси).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххххххххххххххххххх

    4 0 Отговор
    Даниел Наумов си беше при тях , само иде ми доде ми , що го махнаха преди? Глупост след глупост и това е. В БГ може да пердашат с 1000 всеки , а то изтърканото 4-2-3-1 , тичаме по крилата и се удряме в колчето , некви странни резултати като 3-5 с Пирин , само и само да е интересно в първенството дето никой сигурно вече не го гледа.

    Мъри Стоилов каза нещо много вярно - " Футболът в България е примитивен. "
  • 2 Тодор

    3 0 Отговор
    Тоз Шиминджа много хитър ! Ами като се подсили още отбора и аз мога да му стана треньор!