Last news in Fakti

8 Януари, 2022 15:43 3 493 30

Властите в Австралия отхвърлили специални желания на Джокович

  • новак джокович-
  • австралия-
  • хотел-
  • специални желания

Вече трети ден сръбският тенисист е затворен в хотел за бежанци в Мелбърн и няма право да излиза от него

Властите в Австралия отхвърлили специални желания на Джокович - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович е пожелал да може да разчита на личния си готвач и да има достъп до корт, за да "тренира за Australian Open”. Молбата му обаче е била отхвърлена от австралийските власти.

Информации от сръбски медии пък гласят, че той е поискал храна без глутен и SIM карта, за да разговаря със семейството си.

Вече трети ден сръбският тенисист е затворен в хотел за бежанци в Мелбърн и няма право да излиза от него.

В понеделник съдът ще разгледа всички обстоятелства по задържането му, след което ще се произнесе окончателно, дали визата на спортиста е била отнета правомерно или не.

Още при настаняването на Джокович във въпросния хотел, в медиите бяха разпространени снимки от условията и храната, които със сигурност не отговарят на стандартите на лидера в световната ранглиста.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    59 15 Отговор
    Ако не яде безглутенова храна ще умре.Садисти фашисти!
  • 2 Майна

    89 28 Отговор
    Джокович стана ЛИЦЕТО НА СВОБОДОЛЮБИВИТЕ ЧОВЕЦИ! БРАВО, ...ЧОВЕК!
  • 3 о село

    28 41 Отговор
    Ноле иска да достигне върха на нашата тиква ,която разговаря само с господ ,ама нема да го надмине , Я

    Коментиран от #5

  • 4 Последния Софиянец

    45 18 Отговор
    Това не са специални глезотии ,а животоспасяващи.Ако не яде специална храна ще умре.Анемия и смърт.
  • 5 Майна

    35 13 Отговор

    До коментар #3 от "о село":

    Не те ли е СРАМ.., ама то срамът е за хора с ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ...
  • 6 айдее

    17 13 Отговор
    Не става!Да си ходи...
  • 7 Майна

    47 16 Отговор
    Този, който приема ТОВА НЕЗАКОННО ,ПОКАЗНО СМАЧКВАНЕ НА ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО е загубил човешкото..,ДЖОКОВИЧ ГО ПОДВЕДОХА С ПРИЕМАНЕТО МУ ДА УЧАСТВА БЕЗ ,,ВАКСА,, ЗА ДА ГО НАКАРАТ ДА КОЛЕНИЧИ ПУБЛИЧНО...НО ТОЙ Е БОРЕЦ И ЧОВЕК!!!

    Коментиран от #8

  • 8 asd

    13 13 Отговор

    До коментар #7 от "Майна":

    ХАХАХАХАХАХАХА

    Кухорогото необразовано столипиновско Муууууу плямпа за закони. хАХАХАХАХАХахаХАХахахахаХАха
    Отивай да си платиш тока и интернета паразит!

    Коментиран от #14

  • 9 Lssah

    23 15 Отговор
    Дръж се Ноле. Ти знаеш и две и двеста. Само не ни предавай, малкото останали човеци."Ваксината" да си я сложат о. ТЗАД
  • 10 Киро Жарта

    33 7 Отговор
    Австралия първоначално е била затвор за престъпници и проститутки! Какво да очакваме от такива...

    Коментиран от #23

  • 11 2121

    20 9 Отговор
    Отдавна пиша за ФАШИЗМА на БЯЛАТА МАФИЯ-разбира се еврейска.Ваксините са доказано отровни.Крият броя умрели от тромби,след ваксинация с Модерна, Пфайзер, ЯнсенБайонтех, Джосън Джонсън, АстраЗенека/от нея умряха хиляди набодени.В България има насилие върху българите, дори върху децата.Кой,ще е виновен след смърта на децата-родителите, т.е. те не са родители ,а изроди.Кой българин,с ума си ще ваксинира детето си,ако му е истински родител???Циганите се оказаха по обичливи и грижливи и в същото време предведливи от българските бащи и майки.Когато,започнат да се пълнят гробищата от умрели деца,какво ще правите??Нещастници , безбожници.Колкото до Джокович, БРАВО!!!Нарочно австралийците, подлога на тъпите сащ управлявани ет Израел/там умират поголовно,ВАКСИНИРАНИТЕ/.Престъпление е ,ако Джокович не приеме храна съобразена с неговите нужди.За евреите,е без значение човешкия живо,след като са разпнали своя Бог Йисус Христос,който не признават за Месия.При евреите ,нито едно престъпление извършено от тях,не ме учудва.Затова и умират от ваксините,по волята на Бога..Но защо Джокович,световен тенисист,ще бъде лишаван от безглутенова храна и защо ще бъде насилван да се ваксинира.Във Франция,върви вълна на протести към Италия, Испания, Балканския полуостров ,в Латинска Америка,дори в тъпите сащ протестират отделни щати против ваксините.Хилядда пъти написах,че това е СЕМЕЙСТВО CORONAVIRIDAE 15 вида,с подвидове, иРНК, няма ваксина, делят се на ТРИ Групи:1/Засягат хора,2/З
  • 12 Фенка

    12 24 Отговор
    тоя вирусоносител още ли го търпят австралийците, да го изгонят и да несе занимават повече, балкански субект !

    Коментиран от #20

  • 13 2121продължение

    19 9 Отговор
    Хилядда пъти написах,че това е СЕМЕЙСТВО CORONAVIRIDAE 15 вида,с подвидове, иРНК, няма ваксина, делят се на ТРИ Групи:1/Засягат хора,2/Засягат животни,3/Засягат хора и животни.има протичане като по-тежък грип,не се лекува с антибиотици.Руската Ваксина е добра,произведена на базата на SARS-ваксината,и антигените са ЧОВЕШКИ, приЗападните -антигените са МАЙМУНСКИ от род Шимпанзе.Спутник V е точната ваксина. Нарочно СЗО не приема руската ваксина,защото западните отровни ваксини отпадат автоматично.Това не е ли ФАШИЗЪМ!?И,на въпроса за Джокович-мисля,че той ще поиска Международен съд по правата на човека да осъди Австралия,и това ще стане.
  • 14 Майна

    16 6 Отговор

    До коментар #8 от "asd":

    За такива като теб не ми е жал ,че са се ИНЖЕКТИРАЛИ...Явно ,,ваксата,, е за оставане на мислещи човеци

    Коментиран от #16

  • 15 Абе ,

    10 18 Отговор
    Вучин и Путич му пратят самолет да го прибере у Сръбия и да яде само плескавици .. Аман от госпожици
  • 16 Последния Софиянец

    12 3 Отговор

    До коментар #14 от "Майна":

    Естествен подбор!
  • 17 Ицо

    9 6 Отговор
    Защо Джоле не им тегли една майна на тия загубеняци и да си тръгне те ще загубят повече от това

    Коментиран от #24

  • 18 Ковидарите

    10 6 Отговор
    Тия там в Ковидария пардон австралия си живеят в един мащабен Станфордски експеримент! Да се маха от там и да го заличават този континент концлагер! Дръж се Ноле ковидар те гази!
  • 19 Мирабо

    15 4 Отговор
    Разликата между човешко общество и животинско стадо се прави от такива като Джокович,Б.Фишер,М.Али,Марадона,Навратилова... а не от Сърменов,Витанов,Кунчев...вие сами решаване след кого ще вървите ! Дано сте ме разбрали ! Лека вечер на всички !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Роки

    5 10 Отговор
    Този къде е тръгнал по време на пандемия? Ревльо. Освободете Джокович. Кой е тоя.
  • 22 ПЕНКО

    9 6 Отговор
    ВЛАСТИТЕ В АВСТРАЛИЯ СА ОБИКНОВЕНИ ЗАВИСИМИ - ДРИШНИ НА БРИТАНСКАТА КОРОНА --ТЕ СА ПРОТЕКТОРАТ ---КАКВО ОЗНАЧАВА-- ПРОТЕКТОРАТ ???????????? ПРОТЕКТОРАТЪРИТЕ СА СИ КРАЛСКИ РОБИ -ЗАВИСИМИ И ПРОТКТЪРИ ---КАТО КАНАДА И НОВА ЗЕЛАНДИЯ ---ДОРИ ИНДИЙЦИТЕ СЕ ОСВОБОДИХА !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 23 Жссттт

    6 6 Отговор

    До коментар #10 от "Киро Жарта":

    Австралия на светлинни години от такива като тебе.
  • 24 kkk

    5 11 Отговор

    До коментар #17 от "Ицо":

    Ами защото НЕ МОЖЕ да си тръгне цървула- ако още не сте схванали Джокович е ЗАДЪРЖАН заради опит за незаконно влизане в страната и онзи "хотел за бежанци" е фактически 1:1 с нашите лагери за бежанци. Тоест единственото право което е има е да стои там БЕЗ ПРАВО ДА ИЗЛИЗА и да чака решението на съда по случая му. Най-просто казано за да схванете:

    Джокович Е АРЕСТУВАН КАТО ПРЕСТЪПНИК и това буквално ще му срине кариерата която и без друго е към края си. Да си ходи у тях и да си харчи милионите на спокойствие- той вече е мъртвец за тениса...
  • 25 Йух

    3 8 Отговор
    Повервал си сега изтрезнява. Пред Демокрацията всички са равни.
  • 26 мдааа

    4 3 Отговор
    Брей тоз се е взел наистина за голяма⭐, а всъщност е обикновен човек като всички останали. Съмнява ме, че са го затворили като наказание, защото вероятно е излъгал властите, че не може да се ваксинира поради здравословти причини.
  • 27 хахаха 😂

    3 5 Отговор
    Егати лигавия сърбин, искало му се личен готвач. Тоз не е добре.
  • 28 мдааа

    4 5 Отговор
    Ще не ще, ще стои 14 дни в изолация, ако нарушава правилата в Австралия, може да му удължат периода на изолация. Така че да се подчинява на властите, да не ги лъже, защото те там имат камери навсякъде и ще излезе скоро. Австралийците са го "приземили" тоя надутия пуяк.
  • 29 Abc

    1 1 Отговор
    Разбирам, ако след ваксинация не можеш да се разболееш и не можеш да заразяваш другите, да е задължителна. Но когато ваксината не гарантира това, какъв е смисълът да е задължителна? Джокович вече кара КОВИД веднъж заедно с Григор и нищо не му се случи. Не виждам какъв е смисълът да се ваксинира, нито за него, нито за другите.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.