10 Януари, 2022 10:28 1 405 1

ЦСКА отказа да върне Тони Силва заради други трансферни цели

  • цска-
  • тони силва-
  • футбол

Силва обиколи доста отбори, след като напусна ЦСКА

ЦСКА отказа да върне Тони Силва заради други трансферни цели - 1
Снимка:

Един от чужденците, минали през ЦСКА в последните години – Тони Силва, няма да се завърне на „Армията”. Спортно-техническото ръководство на „червените” е отказало да привлече 28-годишния футболист, тъй като има други цели на трансферния пазар, твърди „Мач Телеграф”.

Стойчо Младенов познава отлично качествата на играча от Гвинея-Бисау, който игра под негово ръководство от 2014 до 2015 година, но е преценил, че в момента той няма да може да помогне на „червените” в битката за титлата с Лудогорец.

Силва обиколи доста отбори, след като напусна ЦСКА. Той игра за Шанлъурфаспор, Униао Мадейра, Левадиакос, Мамелоди Съндаунс, Ал Итихад, Тараз и Тобол, с който стана шампион в Казахстан, но бе освободен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асдфг

    1 0 Отговор
    ЦСКА отказа да върне Тони Силва заради други трансферни цели