Last news in Fakti

10 Януари, 2022 09:52 794 1

Берое започва подготовка, засегнат сериозно от новата COVID вълна

  • берое-
  • футбол-
  • коронавирус

Четирима футболисти ще пропуснат днешното първо занимание

Берое започва подготовка, засегнат сериозно от новата COVID вълна - 1
Снимка: beroe.bg

Берое ще стартира днес подготовка за пролетния дял в първенството. Решението на министъра на енергетиката Александър Николов веднага да прекрати договора на клуба с ТЕЦ „Марица Изток 2”, което на практика прекрати финансирането на отбора, породи разнопосочни реакции и уби надеждите на заралии за силен сезон. Проблемите пред отбора обаче не свършват. Тимът е засегнат сериозно от новата COVID вълна, твърди „Мач Телеграф”.

Четирима футболисти ще пропуснат днешното първо занимание, засегнати от коронавируса. С положителни тестове са Даниел Генов и Георги Динков. Със симптоми е и младият вратар Иван Гошев. Нападателят Алиун Фал е съобщил, че е контактен на заразени и е под карантина със семейството си, поради което ще пропусне старта на подготовката. Очаква се в следващите дни да пристигне в Стара Загора.

Бразилецът Джонатан Перейра още преди празниците е уточнил, че билетите за обраният му полет към България са за 10 януари. Очаква се той да бъде в Стара Загора утре. Кийлън Лебон е възможно да закъснее заради промени на полети от Франция. Стив Фуртадо и Умар Камара са на Купата на Африка.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бе

    3 2 Отговор
    Тя, другата вълна вече ги отнесе в батака. Спря държавната хранилка.