11 Януари, 2022 23:30 2 380 19

Радостин Василев: Не съм министър на ЦСКА!

  • радостин василев-
  • цска

Новият гуверньор на министерството стана обект на нападки от различни клубове

Радостин Василев: Не съм министър на ЦСКА! - 1
Снимка: БГНЕС

Днес се проведе първата тристранна среща между министъра на спорта, главният архитект на София и собствениците на ЦСКА. В резултат от лагера на „армейците“ излязоха удовлетворени от задвижването на процедурата за строеж на нов стадион, а министър Радостин Василев се видя принуден да отговаря на нападките, че обслужва интересите на един-единствен клуб.

За мен няма значение кой ще е представител на ЦСКА. Доколкото разбрах Гриша Ганчев е бил болен миналият път. Не съм поставял условия той да бъде тук. Просто казах, че човекът, който е дал интервюто трябва да присъства. Най-правилното нещо беше Гриша Ганчев да присъства на срещата. ЦСКА знае, че аз не съм министър на ЦСКА. Скоро имаме среща с Берое, с пловдивските отбори. Вече бях на среща с Левски, с главния архитект обсъждахме един час Левски, а не ЦСКА. Обсъждахме възможностите за козирка на "Герена". Нямам никакви пристрастия към ЦСКА. Имам пристрастия към българския спорт. Когато кажа нещо за футбол, всички са тук, когато кажа нещо за другите спортове, няма толкова много интерес“, каза министърът, цитиран от БНТ.

По-рано той бе нападнат от собственика на Славия Венци Стефанов, като бе обвинен, че осигурява средства и административни облекчения за отбора от „Борисовата градина“.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    13 5 Отговор
    Бат Венци и Маджо возеха съдиите в багажник до стадион Славия за да станат шампиони през 1995 или 6,не помня.
  • 2 Фен

    3 8 Отговор
    Само гледай срещите с Берое и пловдивските отбори да са в София , че иначе ще свършат зле за теб ! А с Левски ?

    Коментиран от #6

  • 3 Руди Рот

    13 12 Отговор
    Министърът е чорбар , това и децата го зннаят. Но и няма да е дълго министър, това вече възрастните само го знаят.

    Коментиран от #17

  • 4 Чорбев

    12 9 Отговор
    Чичо Венци е прав, този е пристрастен. Оправил всичко, та тръгнал да решава един вътрешноцесекарски въпрос! А у ж е министър на всички!
  • 5 мдаааа

    6 11 Отговор
    Спокойно , Руди ... Фалирай с финес говеждите ...😉
  • 6 МНС

    7 9 Отговор

    До коментар #2 от "Фен":

    Министърът хубаво ще накара ЦСКА да извадят пари от собствения си джоб и да направят държавен стадион, но нека разбере защо на някои отбори, държавата в лицето на МВР им плаща дори и консумативите, а столична община другите задължения!?!

    От областната управа на София: Левски ползва неправомерно "Герена"

    "Левски" ползва "Герена" неправомерно от 27 години.
    Футболен клуб Левски ползва неправомерно базата на стадион "Георги Аспарухов".

    "Сините" нямат договор и не плащат наем. Това обявиха пред bTV от областната управа на София, в чиито активи е съоръжението. Държавата пък всяка година плаща и около 80724 лв. за данъците на комплекса. Областният управител потвърди, че държавата плаща таксите на частното дружество "Левски" и се съгласи, че това е нелогично: "Въпросът е доста стар, постоянно е подмятан от институция на институция, но реално сега законово е много трудно да се проведе процедура."

    Коментиран от #9

  • 7 123

    5 3 Отговор
    Ама си, си, ти си министър на ЦСКА. Дали ще отричаш или не, няма никакво значение
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Будна Калинка

    5 9 Отговор

    До коментар #6 от "МНС":

    ех колко простоо е да си чорбар и да не познаваш истинатаа…,когато Левски е бил на стадион Юнак…чорбарите са били по-казармитее,а когато дойде червената армия и взе властаа си построииха ст. БАрмия….,а Левски пратиха да пасат “говедата”….,но народа е със синя кръв и се събира на ливадитее и си прави стадион със помощта на народаа…..,така че да се знае Кое е на народа и Кое е на армията????(пак питайте защо плащате наем,а Левски не)
  • 10 Червен Руди

    5 4 Отговор
    Чорбарите са създадени по нареждане от "вожда и учителя на българския народ" Гошо Тарабата- пияница и национален предател, масов убиец. Сега ни управляват населдниците на деветоспемврийците, така че е "нормално" министърчето с мургав тен да е привърженик на казионния комунистически отбор.
  • 11 Да бе

    7 3 Отговор
    Ти не си министър на цесекато , ти си министър на Литекс -София и на бореца категория жуже.
  • 12 Реалист

    7 3 Отговор
    Да бе не си. Дълго време бе адвокат на фалиралото ЦСКА, а сега си слуга на Ловешкото ЦСКА

    Коментиран от #16

  • 13 Ловеч

    6 2 Отговор
    Зализаният "адвокат" не е министър на ЦСКА, а на Литекс-Ловеч. Нов стадион ще имат на куково лято, защото тези няма да управляват дълго.
  • 14 Удриии таа мачка нее наша

    5 3 Отговор
    Просто държавата спря да пречи. На това място футболен терен има от 1923г. При положение че не се искат държавни пари и няма да бъдат изсечени дървета не виждам защо разни "сини" комплексари какво толкова се напъват.Явно за синьото щастие е важно червеното нещастие.... Еми съжалявам, Бойко вече не е на власт! От това само може да спечели футбол и спорта като цяло защото ЦСКА не е само футбол и трябва въпроса с базите да бъде уреден цялостно!
  • 15 Мафия

    4 5 Отговор
    Този не е министър на ЦСКА а на Гриша Ганчев. Той сам си каза че ще направи всичко възможно да сбъдне последното му желание. Тоя да не му е любовник? А иначе да превърнеш Бирсовата градина в маимунарник като в сърцето и построиш паркинг за 3000 коли и пътища до него това само мафията може да го направи. Хората в парковето строят велоалеи и такива за пешеходци а ние ще строим булеварди!!!! Този Руди си мисли че като е адвокат и целува за...ка на мафиота никой няма да го пипне. Само да дойдат новите избори ще ги питам аз толкова съжалявам че гласувах за Кирчо измамника.
  • 16 Частен министър

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    Той е в конфликт на интереси. На времето Трайчо трайков изгърмя заради това нещо. Ако имаше нормален съд досега да е в затвора този Руди толкова далавери направи при гърнетата и Томов. Мафията се връща на власт. Да живеят мутрите. Вече си имаме частен министър а може и МП.
  • 17 Варна

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Руди Рот":

    Г-н Василев ще е единствения министър на спорта, който няма да работи срещу ЦСКА. Досега всички бяха само с обещания и никакви действия.

    Като наближаха избори и пишеха че всичко е наред и ЦСКА ще има нов стадион, а после забрявяха.

    Раздадоха милиони на другите отбори, а ЦСКА не иска и стотинка за строежа на стадиона от държавата!

    Коментиран от #18

  • 18 Левски 1914

    2 5 Отговор

    До коментар #17 от "Варна":

    Цска ФАЛИРА момче не помниш ли какво стана на 09 09 2016г Литекс обединен с Етрополе НЕ Е ФАЛИРАЛИЯ отбор. Сега ще помогнете на Ганчев да си направи още един стадион след Ловеч сега и в София.
  • 19 ЦСКА Спорт

    4 4 Отговор
    Василев, дори и да си министър на ЦСКА, това е повод за гордост!