Last news in Fakti

12 Януари, 2022 10:07 1 572 1

Сърбин все по-близо до Левски

  • джордже иванович-
  • левски-
  • футбол-
  • станимир стоилов

Крилото се смята, че е хванало окото на Мъри Стоилов и може да се превърне в четвъртото зимно попадение

Сърбин все по-близо до Левски  - 1
Снимка: БГНЕС

Сърбинът Джордже Иванович може съвсем скоро да се озове при Станимир Стоилов и „сините“. Крилото се смята, че е хванало окото му и може да се превърне в четвъртото зимно попадение на Левски.

Условието обаче е да дойде на „Герена“ като свободен агент. Доскоро се смяташе, че това ще се случи трудно, защото има договор за още 2 години с Шахтьор Солигорск. Тимът от Беларус обаче стартира мащабна чистка.

Беларусите започнаха да привикват един по един чужденците си и да късат договорите си с тях. Не е ясно нито кои от тях ще бъдат задържани и кои не. Смята се обаче, че причината за това е сериозно затягане на бюджета, каквото са предприели и останалите отбори в страната.

Първи кардинално прочистване на редиците си направи БАТЕ Борисов, който се смята за основен конкурент на Шахтьор за първото място.

Иванович е сърбин, но притежава и хърватски паспорт. Така няма да заема място на чужденец в отбора.

Сърбин все по-близо до Левски


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    5 2 Отговор
    То хубаво Ковачев ама днес някоя гнусотия за Боби Цонев няма ли да има??? Излагаш се!!!! Или поне за Ради нещо напиши гадно че няма да може да спиш после.