Last news in Fakti

13 Януари, 2022 09:51 1 672 5

Добра новина за Левски относно лиценза

  • лиценз-
  • насиру мохамед-
  • фифа-
  • левски

Насиру Мохамед и агентът му са се отказали от идеята да дават клуба на ФИФА заради дълга от 395 000 евро, който Левски все още не е изплатил, а срокът за това изтече

Добра новина за Левски относно лиценза - 1
Снимка: БГНЕС

Има добра новина около втория казус на “Герена”, който държи лиценза на клуба за новия сезон на косъм. Бившият нападател на 26-кратните шампиони Насиру Мохамед и агентът му са се отказали от идеята да дават клуба на ФИФА заради дълга от 395 000 евро, който Левски все още не е изплатил, а срокът за това изтече, пише "Мач Телеграф".

Доскоро агентът на футболиста Юсиф Чибса отказваше преговори за намаление на сумата или разсрочване на плащането, след като от Левски не бяха спазили предишна договорка.

Към днешна дата обаче Чибса води преговори с изпълнителния директор Иво Ивков. Той е обявил, че няма намерение да се оплаква във ФИФА.

От “Герена” са направили оферта на Мохамед за разсрочено изплащане на сумата и намаляването ѝ с 30 на сто. Футболистът и агентът му са поискали време до края на тази седмица да помислят върху предложението.

ФИФА вече осъди Левски да плати обезщетение на Мохамед, а срокът за това изтече. Във всеки момент той може да пусне жалба, което би струвало на 99 процента лиценза на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЦСКА

    11 4 Отговор
    Гувядата са заборчели и на клошарите !
  • 3 Левски 1914

    4 5 Отговор
    Ковачев защо не преписа статията от " Спортал" , че ФАЛИРАЛИЯ отбор и МЕНТЕТО са два различни отбора в класацията.
  • 4 Лост

    4 0 Отговор
    Футболистът и агента му са поискали време до края на седмицата да помислят.
  • 5 Ще ви прецакат гувядата

    1 0 Отговор
    Давайте ги на ФИФА щото пари нема да видите .От отбора на ДС да очаквате пари,абсурд