Last news in Fakti

12 Януари, 2022 22:45 4 932 20

Наско Сираков се обиди на спортния министър

  • наско сираков-
  • радостин василев-
  • левски-
  • георги аспарухов

Той смята, че Василев разпространява невярна информация за клуба му

Наско Сираков се обиди на спортния министър - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков изрази възмущението си от едно изказване на спортния министър Радостин Василев, касаещо строежа на козирката над Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“.

На първата ни среща с министъра ние категорично заявихме, че подкрепяме неговите амбиции да бъде в помощ на футбола. В същото време обаче, проблемите на „ПФК Левски“ се споменават по несериозен и несъответстващ на действителността начин. Направените внушения намираме за обидни за цялата левскарска общност“, написа Сираков в официалния профил на „сините“ във Facebook.

Темата с козирката е особено болезнена за клуба, защото се превърна в обект на подигравки от останалите отбори в шампионата, докато привържениците на Левски така и не могат да се насладят на модернизацията на своя стадион поради липсата на финанси.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 приличат

    20 1 Отговор
    на "чисти" български бизнесмени
  • 2 Тоя ли беше 500К?

    11 25 Отговор
    Просто е несериозно да коментирам министърът на ЦСКА!
  • 3 Футбол

    14 20 Отговор
    Те и това не бе се случвало в територията наречена България! Министър отявлен фен и адвокат на български "гранд"( доколкото ги има у нас) - нищо лошо дотук! Лоша е безпардонността с която се заема още незапознал се с министерството, задачите и т.н. да решава проблемите на този отбор и да изпълнява " последни" желания ! И тук колкото и са не харесват някои Венци слависта той е прав!!! Амифне е ли по малко наболял проблем, че морската столица вече 20г.няма стадион, стърчи бетон, а .... но хайде че е дълго за изреждане! А левскарите кой ги би по главата да ходят на първа сгледа и да ги опнат за параван на ЦСКА, халал да са им гаврите с тях сега!

    Коментиран от #7, #11

  • 4 Гено

    8 8 Отговор
    Ушийте на помака палтото ,да не ходи гол!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Зрител

    26 7 Отговор

    До коментар #3 от "Футбол":

    Ти май забрави, че до преди една година един “болен левскар” беше министър-председател и назначаваше собственици на Левски и раздаваше народни пари наляво и надясно. Отделно гдето тихом мълком построи най-модерния (според Батков) сектор. За съжаление (на левскарите) падна от власт и секторът остана кабрио. А и няма кой да бъде назначен за пореден собственик.

    Коментиран от #12, #13, #15, #16

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Aлфа Bълкът

    12 5 Отговор

    До коментар #6 от "адвокат":

    Щом държавата даде на Локо 12млн, на Ботев 25млн за ремонт на стадионите, а на говедата не. Значи са наясно с реалното им финансово състояние и скоро няма да има кой да играе футбол там, освен кварталните пияници!
  • 10 Лост

    13 2 Отговор
    Ами той сектора им излезе без пари. Щели да платят някъде в бъдещето. Сега и за козирката ли искат някой така да я направи?
  • 11 Левскар

    6 13 Отговор

    До коментар #3 от "Футбол":

    Много си прав Левски много добре знаехе, че същият този беше адвогат на Титаните и на Томов в ЦСКА и извърши най-големите далавери за ощетяване на държавата. После ходеше по студията и разправяше как трябвало Левски да бъде закрит. Във фейсбук профила му е написал Радистин. ЦСКА. Този е инсталиран от Г Ганчев да си изпълни поръчката и ни използва за отвличане на внинанието. За съжаление мафията си има министър. Левскари събудете се следващият е Бербатов, който ще бъде инсталиран от същата тази мафия за да може мутрата от Микре да ограби каквото може.
  • 12 Левски

    8 8 Отговор

    До коментар #7 от "Зрител":

    Ето това са комунистите болни мозъци казващи на черното бяло!!! По времето на Бойко Борисов Левски няма една купа повтарям няма нито една титла или купа на България. По времето на Б Борисов Левски е задлъжнял с 20 милиона да 20 милиона по времето на Б Борисов!!! Дано и на вас да ви спускат такува спинсори смешко след Спас Русев Левски се събуду с 5М отгоре дългове, след Божков още 7 милиона. Това правеше Бойко Борисов нзначаваше ни хора да ни ограбят. А в ЦСКА кой назначи Митал??? Кой назначи Титаните??? Кой назначи Божков???
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Срам ме е

    8 14 Отговор
    Радостин Василев е министър на Гриша Ганчев. Той си го призна инсталиран е там да изпълни последното му желание. Това е промяната в България, вече имаме министър на един човек, срам ме е че живея в България.
  • 15 Левски 1914

    8 6 Отговор

    До коментар #7 от "Зрител":

    Този болен левскар назначаваше и на вас собственици и този болен левскар ви каза - ще ви направя колкото цска искате и ви направи две , едното с число , другото МЕНТЕ.
  • 16 Не мислещ

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Зрител":

    Зрителю явно си от така наречените грандове, и най паче цицикарче ( от научени да цицат), левскарите да не се кефят те са "един дол дренки" с цицикарите, е верно докато червените само реват левскарите поне посъбират някой лев! Въпроса е: Българскя футбол не е само ЦСКА и Левски, та първата работа на министър да е да решава техни проблеми! Домо те "разнасяли" славата на България, да ама не, тая слава я разнасят само нашите вестници, за тях Славия не е европейски финалист и отбор изнесъл първи наш футболист в елитно първенство през 30-те!!! години на нашия век, Черно море не е бил в Англия и Япония на турне още 60те и 70те год. на миналия век и се предстаня повече от достойно, Берое не е бил многократен балкански шампион побеждавал турски и гръцки грандове на които може сега цска само да им лъска обувките, Славков от Ботев пд. не е голмайстор та Европа, абе нищо е нячало само ЦСКА и тук таме Левски! Ей това безпардонно бутане на "грандовете" от власта е недопустимо и най вече безпардонността и наглостта нй новото министърче! Проблемите на спорта не са във стадиончето на цицика!!!
  • 17 такедаскалот

    7 4 Отговор
    Господа джурналяги, няма ли кой от вас да обясни на Насо Г. , че " футболът в БГ е ЧАСТЕН / т.е собствен / и че
    държавата в лицето на Министерствата може да отделя средства за подпомагане на масовите и обществените прояви , а не на " мажоритарни " собственици !!! Въпреки , че именно тази държава си затваря очите за дълговете
    на разни "ПФК"-та , а на въпросното "ПФК" и споменатия стадион наем не се начислява !!!??? Сираков , когато започнеш да даваш на лефски , а не само да вземаш , тогава ще може да се казва , че си собственик !!! Имаше един човек на име Т.Батков , когото го ОГРАБИХТЕ , а след това го гонехте от стадиона и псувахте !!! 25 милиона !!! Ако си това , за което се представяш , изкарай поне 20 мил. и ги удари на масата !!! Защото дълговете ви надхвърлят 50 мил. !!! Това , че ОТЛАГАТЕ не значи , че НЕ ДЪЛЖИТЕ !!!
  • 18 така е

    3 0 Отговор
    Тонев почна с мангизите да прави стадиона?!Какво стана..нищо!Избяга тариката и парата....
  • 19 СПОРТИСТИ

    7 1 Отговор
    КРАДЦИТЕ И КОМАРДЖИИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ СПОРТА. БРАВО НА СП.МИНИСТЪР.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.