Last news in Fakti

13 Януари, 2022 09:35 2 975 14

ЦСКА няма да уважи проекта на арх. Борислав Игнатов за "Българска армия"

  • българска армия-
  • цска-
  • проект-
  • стадион българска армия-
  • арх. борислав игнатов

Такова е мнението на адвоката на "червените" Станислав Трендафилов

ЦСКА няма да уважи проекта на арх. Борислав Игнатов за "Българска армия" - 1
Снимка: БГНЕС

От ЦСКА няма да уважат проекта на арх. Борислав Игнатов да се строи нов стадион върху насипите на "Българска армия". Такова е мнението на адвоката на "червените" Станислав Трендафилов.

"Да, запознат съм с идеите на инж. Игнатов. Още когато той беше кандидат за кмет на София, желаеше да прави срещи с фенове на ЦСКА. Но ние сме 2022 г., искаме да строим стадион, който е от 4-та категория. Само ще ви кажа, че Националният стадион "Васил Левски" е 2-ра категория", заяви Трендафилов пред "Мач Телеграф".

"Ако през септември дадат разрешение за строеж, възможно най-скоро ще започнат реалните дейности. Фирмата, която ще реконструира "Армията", е готова още на другия ден да започне. Но си има стъпки и след това, които трябва да се следват. Една от тях е общината да направи коридор за извозване на отпадъците, например. Но архитектът на София присъства на срещата в Министерството на младежта и спорта, което ме прави оптимист. Откакто Радостин Василев стана министър на спорта, всичко върви в правилната посока и съм оптимист, че съвсем скоро ще имаме един нов стадион, какъвто заслужаваме. Защото вижте какво съоръжение имат в Албания, а те дори не са в Европейския съюз. Ако септември ни дадат разрешение за строеж, 1 г. и 9 месеца по-късно ще имаме нов стадион", добави Трендафилов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Парк ли

    7 15 Отговор
    Министърът на Гриша Ганчев ще оправи работата. Ще има МОЛ в центъра на парк с два пътя до него с 3000 паркоместа. Да ви имам и парка и чудото.
  • 2 Стоян Александров

    4 15 Отговор
    Айдееее започна се с раздорите. Аз какво Ви писах толкова време. Ганчо мнооооогооо добре знае, че европейски стадион там няма да мине и сефа Ви разиграва цирк. Иска да избяга от цеца с 200. Всичко това около цеца е измама. От фалита, новия отбор, стадион, публика и т.н. Голяма измама е всичкоооо. Остана само Числото.

    Коментиран от #3

  • 3 Бос на мафията

    3 11 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Това е изнудване на Софиянци. Казват или ще си построим МОЛ в центъра на парка или Гришата ще се направи че напуска и сектор Г ще дойде да ву линчува. Мутренските времена се завърнаха, новият бос на мафията вече си има министър.

    Коментиран от #4

  • 4 Стоян Александров

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "Бос на мафията":

    Ето това обяснявам толкова време. Само, че банда цецвкари си мислят, че им завиждам. Тук е България. Вече повече от 30 години само се краде и нищо повече. А Ганчо е един от тях....перач на мръсни пари....Нечакайте нищи добро от тези БГ бизнесмени....

    Коментиран от #6

  • 5 кУмУнист

    1 4 Отговор
    Ще стане няма да се плашите все пак министъра е назначен от Гришата. Все едно транспортния министър да не даде всички държавни куриерски услуги на еконт и да фалира бг пощи.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Мафия

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян Александров":

    Той не не е бизнесмен. Бизнесмена инвестира за да спечели. Мутрите крадът, такива бяха Жоро Илиев, Илия Павлов, Цветан Василев, Васил Божков, Банев и сеха Гриша Ганчев. Той иска да построи МОЛ в борисовата и после ще продаде ЦСКА София за много пари. Аз питам само едно място в света където в центъра на парк да има стадион. Парка е за отдих за непрофесионален спорт за забавление. Дори и на Васил Левски не му е мястото там макар че той поне не е в центъра нс парка. Софиянци спите ли искате борисовата да се напълни с прах камиони, коли, лумпени???
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мафия

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "кУмУнист":

    Това се нарича конфликт на интереси. Навремето Трайчо Трайков подаде оставка защото е работил в ЕОН а после като министър им даде една сделка. Е сега това не било конфликт на интереси а лобизъм, което било нещо хубаво. Продължаваме промяната от една мафия към друга.
  • 9 ТБСС

    3 1 Отговор
    Яяяя, един и същи трол е надрискал статията.

    Разбира се,
    важно е какво мисли главния архитект на София, а не този сульо тук.

    Главният архитект на София: "Издал съм виза за стадион "Българска армия"!

    ЦСКА ще има стадион,като на Реал Мадрид ;)

    Коментиран от #10

  • 10 Левски 1914

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "ТБСС":

    Ако го има ще го има Ганчев и Литекс , цска ФАЛИРА
  • 11 Анчик

    0 1 Отговор
    Софиянци защо спите ще позволите ли един съмнителен бизнисмен мутра от 90г собственик на също толково съмнителен отбор да си направи мол в нашата Борисова градина на всичкото одгоре архитет Здравко Здравков е проектанта на Гриша Ганчев??????
  • 12 ????

    0 0 Отговор
    ЦСКА или "цска ТИРЕ софия"????
  • 13 Ненчо

    1 0 Отговор
    Левски направиха от стадиона си кабрио говедарник.Но ЦСКА от стадион ще направят малък селски свинарник.
  • 14 Весела Николова

    0 0 Отговор
    Съвременни стадиони в България ще има когато корумпираните политици бъдат в затвора.Те са най големия враг на България.Затова вместо да се въоръжаваме трябва да се освободим от тях.